Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović: „Borili smo se kao ludaci“ (VIDEO)

Osnivač grupe ,,Miligram“ i jedan od članova žirija najgledanijeg muzičkog šou programa ,,Zvezde Granda“, Aleksandar Milić Mili, izneo je nikad iskrenije mišljenje o jednoj od svojih najuspešnijih „učenica“, Zorani Mićanović.

Mili se razbesneo zbog Zorane Micanovic
Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović

Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović

Zorana je nedavno objavila novu pesmu pod nazivom ,,Glumica“, a u Grandovom studiju se prilikom same promocije pojavio i Milić koji se odmah našoj ekipi pohvalio.

– Ja sam sada jedan ponosni mentor! Zaista se osećam odlično! Bukvalno sam od prvog kruga video njen talenat, čim se ona ovde pojavila sa šesnest godina – započeo je Mili, pa dodao šta ga je to u celoj priči najviše razbesnelo:

Borili smo se zajedno kao ludaci i sad se to sve isplatilo. Ona čak i nije uspela da uđe u finale, to me je jako razbesnelo pa sam joj napravio pesmu ,,Sikter“ koja sad broji preko trideset miliona pregleda na Jutjubu. Zorana je pokazala je da je bio jedan od najboljih odabira u istoriji ,,Zvezda Granda“.

Mili pokazao misice 1
Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović

Mili je potom prokomentarisao i da li bi pesma „Sikter“, koju je napisao za Mićanovićevu, postala toliko popularna da ju je neko drugi umesto nje snimio.

– Pesma jeste postala hit, ali ja mislim da je najveći hit ovde Zorana Mićanović. Pesme će nju nadalje samo da prate, ona je tek počela i tek će pokazati šta zapravo može– istakao je Mili za Grand.

zorana micanovic postala glumica
Mili se razbesneo zbog Zorane Mićanović

Podsetimo, pevačica je u nedavnom intervjuu za Grand otkrila da li se više pronalazi u pesmi ,,Crna mačka“ ili u novoj baladi ,,Glumica“.

Više se pronalazim u ovoj novoj pesmi, dobra sam glumica. Što se tiče crne mačke, ja jesam crna ali nisam još mačka, još uvek sam malo mače – našalila se pevačica, pa otkrila kakav je trenutni odnos nje i njenog mentora:

Mili i ja smo ostali u super odnosu. On mi i dalje pomaže oko svega, i imamo u planu još dosta novih pesama koje on treba da mi uradi. Naša saradnja se nije prekinula, ne znam zašto uopšte ljudi misle da se prekinula.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Mili otkrio šta se dešava na snimanjima Zvezda Granda

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin