Login/Registracija

Mili ostao U ŠOKU: „Njegov vrat je VEĆI OD MOJE GLAVE“ (FOTO)

Muzički direktor „Granda“ i kompozitor Aleksandar Milić Mili prisustvovao je molitvenom doručku u Vašingtonu koji tradicionalno svakog februara organizuje američki Kongres. Srpski producent se našao u društvu najznačajnijih ličnosti planete, a posebno ga je obradovala činjenica što je mogao da se upozna sa Ivanderom Holifildom, najtrofejnijim šampionom u profesionalnom boksu.

-Vreme provedeno sa Ivanderom Holifildom na Molitvenom doručku. Šampion! Drago mi je što na ovoj slici izgledam veći od njega ali verujte, nije tako, njegov vrat je veći od moje glave – opisao je Mili susret sa legendarnim „teškašem“ koji je suvereno vladao ringom devedesetih i dvehiljaditih, a ostalo je upamćeno i da mu je „gvozdeni“ Majk Tajson tokom jedne borbe odgrizao deo uva.

Druženje sa vrhubskim sportistom naročito je prijalo Miliju koji se i sam rekreativno bavi mnogim disciplinama od kojih su mu omiljeni biciklizam, tenis, planinarenje i treninzi u teretani.

Inače doručak na kojem je je Mili bio sa suprugom Ninom organizovan je u hotelu „Hilton“. Svečanosti je prisustvovalo oko 3.500 istaknutih ličnosti iz zemalja širom sveta, a jedan od govornika bio je i predsednik Amerike Džozef Bajden.

I Mili i njegova deset godina mlađa supruga savršeno su izneli odela, a fanovi nisu krili oduševljenje s obzirom da su navikli da Milića na snimanju „Zvezda Granda“ najčešće viđaju u kežual izdanjima. Nina je savršeno ispratila ovaj imidž i prikupila veliki broj pozitivnih komentara na račun izgleda.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen miligramofficial,
Autor: A.Dačić