Nakon priče da je u vezi sa biznismenom oglasila se Tanja Savić: Pevačica BESNA KAO RIS (FOTO)

tanja savic 36 ok

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da pevačica Tanja Savić ima novog dečka. Ne prestaje da se priča i piše kako je u vezi sa biznismenom iz Smedereva.

Tanja se ovim povodom nije oglašavala u medijima, ali je danas morala da stavi tačku na sva nagađana, pa je jednim postom na društvenoj mreži Instagram dematovala ovu priču.

Naime, ona je slikala jedan od naslova koji je izašao ovih dana, pa je iznela svoj stav i besno poručila svima.

-Stvarno ne vidim poentu pisanja ovakvih tekstova. Razumem vašu potrebu da pišete bilo šta, ali stvarno nema potrebe za tim – počela je ona i nastavila:

-Želim da kažem da sam osoba koja vodi miran život, da su mi deca najveći prioritet i da ovi navodi nemaju veze sa istinom – besno je poručila Tanja.

328537048 190969716947022 6911868021322380293 n

Podsetimo, Tanja je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a pred snimanje je za Grand iskreno govorila o novoj ljubavi.

–Neko sam ko stvarno suviše voli, mislim da se to zaista i vidi na meni. Šta god da radim u životu, dajem se potpuno, tako je u poslu, sa decom i naravno u partenrskim odnosima. U partnerskim odnosima se možda dajem i previše, što nije toliko dobro, ali to sam ja –rekla je ona tada.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković