Login/Registracija

Mili nacrtao Sašu Popovića, nikada nećete pogoditi šta ga je inspirisalo (FOTO)

Aleksandar Milić Mili u toku snimanja emisije „Zvezde Granda“ našao je vremena da nacrta svog direktora Sašu Popovića.

Kompozitor je u pauzama između kandidata odlučio da Popovića svojim pratiocima prikaže kroz karikaturu i onako kako će on izgledati za 877 godina, tačnije 2900. godine.


Njegova ilustracija Saše nije nimalo ličila na ono kako danas izgleda, već ga je kako se može videti na fotografiji doživeo kao Nindžu kornjaču a ispod crteža napisao je „Saša Popović 2900-e.“


Ovu sliku okačio je na svom Instagram profilu i nasmejao sve svoje pratioce.

Podsetimo, „Nindže kornjače“ su jedan od retkih crtanih filmova koje gledaju, svojevoljno, različite generacije, pa je Aleksandar verovatno na šaljiv način hteo da pokaže da je njegov direktor neko koga generacijama ljudi prate, gledaju, podržavaju i vole.

Podsetimo, kako je već Grand objavio, u novoj sezoni su uvedena neka nova pravila, a Mili je priznao da će publika imati priliku da vidi nešto neočekivano

-Biće malo drugačija pravila, napetije, brže i mislim da će biti jako interesantno – dodao je on i priznao ko mu je od kolega iz žirija najviše nedostajao tokom letnje pauze:

-Mislim da je ovaj sistem dobar, preko cele godine smo zajedno, pa onda malo odmaramo. Kada se nešto dešava, naravno da se čujemo i tokom leta.

BONUS VIDEO: Život priča priče – Aleksandar Milić Mili – Imao sam samo 10 maraka u džepu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić