Login/Registracija

Mili najavio promene u „Zvezdama Granda“: „Biće napetije“ (VIDEO)

Kompozitor Aleksandar Milić Mili stigao je spremniji nego ikada na prvo snimanje 17. sezone „Zvezda Granda“.

U razgovoru za Grand otkrio je da je ovo leto za njega bilo radno i da je pripremio dosta novih pesama za prošlogodišnje finaliste.

-Ja sam celo leto spremao pesme, šest pesama koje će biti u narednih šest emisija, to je skoro ceo album za pevače koje je produkcija odabrala da započnu karijeru sa novim pesmama. Radio sam dosta pesama, evo biće prva premijera, pa ocenite.

Kako je već Grand objavio, u novoj sezoni su uvedena neka nova pravila, a Mili priznaje da će publika imati priliku da vidi nešto neočekivano

-Biće malo drugačija pravila, napetije, brže i mislim da će biti jako interesantno – dodao je on i priznao ko mu je od kolega iz žirija najviše nedostajao tokom letnje pauze:

-Mislim da je ovaj sistem dobar, preko cele godine smo zajedno, pa onda malo odmaramo. Kada se nešto dešava, naravno da se čujemo i tokom leta.

Mili je na samom kraju otkrio šta očekuje od pesama koje je napisao za finaliste i da li se nekome od njih smeši velika karijera.

-Pesme se traže i uvek kada produkcija nekoga odabere, mislim da na samom početku karijere mora da bude jak fokus da bi se karijera usmerila u dobrom pravcu i kako treba. Mi kao produkcija tu uložimo najviše vremena i zato ja radim većinu posla.

BONUS VIDEO – Promene u „Zvezdama Granda“ pred novu sezonu:

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dacic