Login/Registracija

Ovo je supruga Jovana Perišića koju do sad niste videli u javnosti: „Žena mi je top“

Pevač Jovan Perišić već duže vreme se ne eksponira u javnosti, a o njegovom privatnom životu se tek malo zna.

Ono što svi znaju jeste da ima suprugu sa kojom ima i troje odrasle dece. Međutim, svojevremeno je za Grand napravio izuzetak i progovorio o porodici i problemima sa kojim se poslednjih godina susreće zbog supruge.

On je otkrio zbog čega javno ne eskponira svoju lepu suprugu i veoma uspešnu decu.

-Ja nisam u tom fazonu. Kao i kod većine normalnih ljudi, porodica mi je broj jedan, na prvom mestu. Moja supruga i moje troje dece su mi najvažniji i ništa ne može da mi zameni porodičnu sreću– rekao je Perišić za Grand.

U šali kaže da je suprugu zaprosio na brzinu, u kafiću i ni dan danas se ne kaje zbog toga.

Relativno mlad sam se oženio i nikad se nisam pokajao. Još dok smo se supruga i ja zabavljali, samo par meseci je prošlo i ja sam odmah rekao „daj da se uzmemo, da ne idemo više po kafićima i restoranima“. Živeo sam sam u Novom Sadu i bili smo mladi, zaljubljeni. Ona je tad imala 19 godina, kao i ja, inače sam ja stariji od nje 19 dana – prisetio se pevač i dodao da mu se supruga dobro drži za razliku od njega. Kaže da je kafana najveći krivac što se promenio.

– Žena mi je top, a i odlična je kuvarica. A ja, kako je korona virus naišao, ugojio sam se kao kad se ljudi tek ožene, pa se opuste i više ne vode računa – požalio se pevač.

BONUS VIDEO: Goran Vukošić sa suprugom na moru

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić