Prija konačno otkrila da li je zakazala koncert na Ušću, pa se dotakla karijere i Jelene Karleuše: „Niko mi nije verovao“ (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala spektakularan koncert u prepunoj dvorani „Gradski vrt“, koji je kako za publiku, tako i za nju bio posebno emotivan.

Dolazak u porodičnu kuću u kojoj je odrasla, nadomak Osijeka, Priji je dao posebnu snagu o čemu je govorila nakon sinoćnog spektakla.

-Meni je bilo lepo, a nadam se da je i vama. Nikada ne mogu da odaberem taj koncert na kom mi je bilo najlepše, ali ovaj je bio zaista poseban. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu i kad se setim da sam pričala još tada, da ću jednog dana imati koncerte niko mi nije verovao. Sada verujem da su ponosni na sve ovo. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do osamnaeste godine živela u Belom Manastiru- istakla je Aleksandra ponosno.

alekdsandra prijović ušće

Aleksandra Prijović Ušće? Otkrivamo da li je zakazala koncert

Iako je postigla vrtoglavi uspeh i napunila nekoliko Arena širom regiona, Prija se vodi onom čuvenom ‘strpljen-spašen’ te je za Grand istakla da još uvek nigde ne žuri, već ubira plodove svega što je do sad ostvarila.

-Ovo je još jedan jako bitan stepenik u mojoj karijeri. Želim da napredujem i da idem dalje. Čovek treba u životu da mašta i da želi, a ja želim. Nikad ne treba reći ‘E, dovoljno mi je’, treba ići dalje. Zapravo, ja sam mislila da ne može bolje pre ovog albuma, radila sam po svim mogućim klubovima, ali publika mi je dokazala da može još bolje. Nastaviću da se trudim, da snimam što bolje pesme, a vreme će pokazati da li će se desiti veće stvari- rekla je pevačica, a na pitanje da li to znači da će zakazati koncert na Ušću, sa osmehom poručila:

-Da li će to biti Ušće ili nešto drugo, ne znam, ali najbitnije je da moja publika bude ispoštovana. Ja bih volela naravno posle ovoga da radim još veće koncerte, ali nigde ne treba žuriti, kao što sam već rekla. Srećna sam sada i zadovoljna. Treba maštati, raditi na sebi i napredovati. Desilo mi se nešto u šta niko ne može da poveruje. Verujem i maštam o još većem koncertu, ali nije bitno gde će on biti.

prija ušće koncert

Da je veliki profesionalac svedoči činjenica što u fioci već ima nekoliko novih numera, ali za objavljivanje, kako i sama kaže, čeka pravi trenutak.

-Turneja je u toku i imamo još datuma koje ćemo objaviti tako da mislim da ne bi bilo fer da izađe novi album i da na istoj turneji pevam nove pesme koje nisam pevala publici na prethodnim koncertima. Numera „Poslednji kabare“ jer bila poklon za moju publiku. Imam pesme, ali dok traje turneja neću ih objavljivati- otkrila je pevačica, a zatim sa velikom emocijom progovorila o dolasku u Hrvatsku i porodičnu kuću.

-Ja sam spavala sinoć u svojoj rodnoj kući (smeh), tamo sam prvo došla. Došlo je mnogo mojih komšija zbog čega sam ponosna, bila je čak i učiteljica. Oduševila sam se, nisam očekivala da će doći- istakla je Prija.

aleksandra prijović ušće

Možda i najemotivniji trenutak na koncertu u Osijeku bio je izlazak njenog naslednika Aleksandra na binu, ali malo ko zna šta je tome prethodilo.

-Pre nego što je izašao na scenu mnogi su mi pokazali telefone i pisalo je ‘Gde je Aki?’. I, naravno on je odmah došao, jedva je dočekao- kroz smeh je objasnila Aleksandra i otkrila da se u pauzi od koncerata dobro odmorila, ali i počastila.

-Svi koji me znaju, znaju da jako volim da šopingujem i uvek kupim sebi nešto što volim, pa sam to učinila sad kad sam bila u Americi. Mada, to su uglavnom stvari za koncerte, kupujem kao svaka žena i uživam u tome. Najgore od svega je što volim sve od garderobe, i torbe i cipele, ne mogu ništa da izdvojim posebno- našalila se pevačica.

aleksandra prijović ušće koncert

Kako se u medijima mesecima pisalo o navodnom sukobu Prije i Jelene Karleuše, ali i o njihovom nedavnom susretu, Aleksandra je sada ispričala svoju stranu priče.

-Mislim da je Jelena Karleuša dala izjavu, koliko se sećam rekla je da to nije napisala. Pokazala sam joj taj tviter kad smo se srele. Imam dokaze, mislim uvek se nešto sačuva na tim nekim stranicama, znala sam da to negde sigurno postoji- objasnila je Prija, a šta je još rekla saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Svi detalji Prijinog koncerta u Osijeku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/N. Pantelić