Login/Registracija

Zorana Mićanović postala glumica, pevačica odlučila da promeni profesiju, publika u šoku (FOTO)

zorana micanovic promelila profesiju postala glumica 1
Zorana Mićanović postala glumica

Mlada pevačica Zorana Mićanović ne staje kada su nove pesme u pitanju, pa će tako večeras predstaviti novu pesmu koja je ujedno i prva balada karijeri.

Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama i obavestila pratioce da će za samo nekoliko sati uživati u novoj pesmi koju je pripremila sa saradnicima.

zorana micanovic promelila profesiju postala glumica 2
Zorana Mićanović postala glumica

Zorana Mićanović postala glumica, pevačica odlučila da promeni profesiju

-Dragi moji, konačno mogu da najvim subota u 20:00h na kanalu Zvezde Granda izlazi moja nova pesma prva balada po nazivu ,,Glumica“. Jedva čekam vaše rakcije – napisala je ona.

Odmah su u komentarima usledile prve rakcije publike, a svi su se zapitali kako će se Zorana snaći u baladi kada je do sada snimala samo brže pesme.

Podsetimo, Zorana je nedavno otvoreno govorila o kolegama, a tada je priznala da su je neki pripadnici javne scene razočarali.

-Ove godine me je povredilo par ljudi koje sam smatrala članovima svoje porodice. To se dešava i mislim da je to tek početak, tako je kad si mlad. Veruješ svima i misliš da su ti svi prijatelji, a na kraju shvatiš da su ti svi pričali kontra. Žele da vide tvoju propast, niko u današnje vreme ne želi da uspeš! Ja se radujem svačijem uspehu, bilo da je muzičar, sportista glumac, drago mi je zbog svakog ko uspe zaista- rekla je Zorana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Zorana Mićanović plače u emisiji

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković