Nije odoleo trendu! Alen Hasanović otišao na transplantaciju kose, svi komentarišu koliko se promenio (FOTO)

scena
Alen Hasanović transplantacija kose

U poslednjih nekoliko godina sve je aktuelniji trend kod pripadnika naše estrade da se muškarci podvrgavaju tretmanima presađivanja kose. Tom trendu nije odoleo ni bivši učesnik „Zvezda Granda“ Alen Hasanović koji je nedavno na društvenim mrežama pokazao rezultate tretmana.

80148dc4e960111d937894e6634bf9ec68e5c5f7
Alen Hasanović transplantacija kose

Alen Hasanović otišao na transplantaciju kose

Kako je sam zadovoljan kako je ceo proces okončan, Alen se oglasio i svojim pratiocima pokazao kako je za samo nekoliko dana rešio problem koji ga je mučio godinama unazad.

-Dragi moji, svi koji želite da uradite transpantaciju kose, javite mi se da vam preporučim kliniku i ljude koji su uradili meni. Ja sam prezadovoljan – napisao je pevač uz fotografije.

Alen Hasanovic transplantacija kose
Alen Hasanović transplantacija kose

Njegovi pratioci su najčešće u komentarima pisali da mu promena odlično stoji, pa je Alen podelio još jednu fotografiju gde je pokazao kako je izgledao pre i posle tretmana.

Alen Hasanovic transplantacija kose 2
Alen Hasanović transplantacija kose

Inače, ovi zahvati se najčešće rade u Turskoj, a pre samo nekoliko meseci fudbaler Nemanja Gudelj je uradio isto i kako je rekao kasnije, zadovoljan je kako je na kraju uspela transpantacija.

BONUS VIDEO – Džejla Ramović o problemu za učešće na Evroviziji:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Facebook,
Autor: A. Milinković