Melisa Zijadić odgovorila na kritike žirija da je dosadna: „To ćemo videti sa Cecom“ VIDEO

Uprkos neverovatnom talentu Melisa Zijadić ponovo je dobila kritike žirija nakon nastupa kojim je sebi osigurala mesto u četvrtfinalu.

Iako je zasluženo dobila šest glasova, Mili joj je zamerio da je bila dosadna, a za naš portal Melisa je otkrila da li su je pogodili komentari.

Baš kao što je Mili rekao fali mi to da se opustim još više. Nemam tremu, ali sam stidljiva, to je istina što Mili kaže, ali potrudiću se koliko mogu da to ispravim,ako to uopšte može– rekla je Melisa koja se složila sa Snežaninom konstatacijom da je i privatno mirna osoba.

0A0A0756 1

S obzirom da če se u naredom krugu boriti za polufinale, zanimalo nas je kakvi su joj planovi za dalju borbu.

To ćemo videti sa Cecom. Ona mi uvek sve najbolje priča, bukvalno od prvog dana od kada smo se upoznale i hvala joj na tome. Ništa mi ne zamera– iskrena je Zijadićeva.

FILP0985

Cecina kandidatkinja priznaje da nikada nije u potpunosti zadovoljna svojim nastupom.

Ja nađem sebi zamerke– kaže Makedonka kojoj imponuje što je porede sa Draganom Mirković, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Melisa Zijadić LIVE:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: J. Jović/K. Marković