Preminuo otac Sanele Hasić, zvezda Granda sa knedlom u grlu o porodičnoj tragediji VIDEO

Nakon finala „Zvezda Granda“ talentovana Sanela Hasić povukla se sa scene, a sada je u ekskluzivnom intervjuu za Grand otkrila tužan razlog.

Sa knedlom u grlu, Sanela je progovorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

-Imala sam razlog što me nije bilo mesecima, nažalost sam imala razlog za to. Imala sam smrtni slučaj, otac mi je preminuo. To me je baš dosta zakočilo i stala sam u jednom trenutku, međutim sada sam se malo trgla i ponovo sam tu- rekla je Sanela za Grand.

sanela hasić otac

Uprkos velikom gubitku, Sanela je smogla snage da se ponovo lati mikrofona i vrati na scenu.

-Snimila sam prvu pesmu i želim sada da je promovišem, da vidim da li će se dopasti publici. Naravno, želim da snimam dalje i da vidim kako će sve da teče- otkrila je pevačica i istakla da su joj „Zvezde Granda“ potpuno promenile tok života.

-Takmičenje mi je baš pomoglo, pre svega što se tiče reklame, samog posla. Prošle godine je bio peti put da se prijavljujem za „Zvezde Granda“ i mislim da je sada pravo vreme za moju pesmu, treba da se pokrenem- dodala je Sanela.

sanela hasić otac

Kako je za Grand otkrila, veruje da se svaki trud i ulaganje isplate, kao i da njenih pet minuta tek dolazi.

-Nijedan trud nije uzaludan, sigurna sam! Volela bih da imam karijeru kao Aleksandra Prijović, ali mislim da i danas to svaka devojka poželela. Ona mi je uzor- sa osmehom je rekla Hasićeva.

Tokom takmičenja najveća podrška pored bliskih ljudi, bila joj je i mentorka Ceca Ražnatović sa kojom se i danas često čuje.

-Čujem se sa mentorkom i sa kolegama, ali svako ima posao radi, nemamo baš toliko vremena koliko bismo želeli. Zavisi koji je povod i razlog kad se čujem sa Cecom, nekada su to samo čestitke, nekada je u pitanju pomoć u koju mi uvek priskoči- ispričala je za Grand.

sanela hasić otac

Na pitanja da li prati aktuelnu sezonu „Zvezda Granda“ i da li ima favorita, Sanela je odgovorila sa osmehom:

-Ne znam šta bih sada poručila takmičarima s obzirom na to da je uskoro kraj takmičenja, ali uvek govorim da treba da pronađu sebe, odgovarajući repertoar, mislim da je to ključno. Favorita imam, ali ne bih da otkrivam za sada.

Ceo razgovor sa Sanelom Hasić poslušajte u videu na početku teksta.

sanela hasić otac

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović