Fanovi takmičara razlupali Grandov studio, Saša Popović prvi put progovorio o incidentu: „Morali smo 3 meseca da popravljamo“

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 28022024 FOTO MUNJA 1 ok

Tokom sedamnaset sezona „Zvezda Granda“, Saša Popović susretao se sa brojim izazovima, a jednom prilikom fanovi su mu uništili studio.

Naime, poznato je da su u ranijim sezonama navijači kandidata imali ozbiljan zadatak kako bi na najbolji način bodrili svoje favorite, međutim u najboljoj nameri situacija je umela ponekad da se izmakne kontroli.

scena zg 2023 2024 13 foto munja

Inače, da vam kažem za Harisa Skarepa on se takmičio pre 11 godina ovde i dovodio je svoje navijače koji su mi uništili studio. Morao sam tri meseca da popravljam sve ovo ovd,ali dobro to je nekad bilo– otkrio je Popović.

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA 3 ok

Saša je nedavno za naš portal otkrio koje Zvezde Granda je prve kastingovao pre više od dve decenije.

-Mi smo 20. okotobra 2003. godine imali prvu audiciju i to u Nišu i to je bilo bukvalno 20 godina kako smo krenuli sa tim formatom – rekao je on za Grand i dodao:

-Nisam ja imao tremu, nego su je takmičari imali. Znao sam šta treba da radimo. U to vreme su u žiriju bili Žika, Pera Zdravković, Viki Miljković i ja, ali Žika i ja smo započeli sve to zajedno. Bilo je tada u Nišu oko 1.000 kandidata, to je bilo neverovatno. I prva dva kandidata koja smo kastingovali bili su mali Steva Anđelković i Darko Filipović. Steva je nedavno dobio ćerku, neka je sa srećom Bilo je zaista zanimljivo, a i danas su zanimljive te audicije, koje me čekaju i 2024. godine. Jedino još uvek ne znam u kom formatu ćemo raditi sledeću sezonu, ali nešto ću promeniti u odnosu na ovu godinu. Gledam da svake dve godine promenim format, da uvedem neka druga pravila kako bi gledaocima bili zanimljivi.

BONUS VIDEO- Saša Popović povodom 25 godina postojanja Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:


Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić