Marija Verici priredila iznenađenje: „Ti me za**bavaš?“ (VIDEO)

verica i marija

Popularna članica žirija „Zvezde Granda“, pevačica Marija Šerifović redovno kroz svoje vlogove obaveštava o dešavanjima iz privatnog života, a publika je obožava prvenstveno zbog spontanosi i neposrednosti koju pokazuje van scene.

Tako je bilo i ovog puta. Marija je odlučila da napravi iznenađenje za svoju majku, a sve je zabeležila kamerom.

Rešila sam da Verici priuštim prelepih dvadeset četiri sata, ovo će biti pravo iznenađenje za nju. Sigurna sam da će uživati – započela je Šerifovićeva, pa otkrila da majku vodi na putovanje.

serifovic marija

Marija se zatim narednog dana sa majkom uputila na aerodrom, a sve dok se nisu čekirale Verica nije znala gde je to ovog puta vodi ćerka, pa je bezuspešno pokušavala da pogodi destinaciju.

Znači Amsterdam, Štokholm, Hurgada je daleko, Zagreb je blizu, Rim…. pa lepo, možda bude, možda ne bude. Pošto kažeš da je toplo može da bude Madrid ili Barselona? – nagađala je Verica koja je pred sam polazak posetila drogeriju kako bi kupila lak za kosu.

Želim da zapalim cigaretu i popijem kafu – požalila se Marijina majka, a onda je pevačica odlučila da joj otkrije destinaciju na kojoj će uživati ovog puta.

Verice, idemo u Madrid! – rekla je Marija što je Vericu obradovalo.

U Madrid? Idemo u Madrid? Lep je Madrid! – zadovoljno je rekla Verica.

-Ti si bila u Madridu? Kada? – pitala je Marija.

Jesam, pevala sam tamo, alo mala! – odgovorila je majka.

MV

Marija je otkrila u vlogu da je samo jednom posetila Madrid i da se tamo kratko zadržala.

Bila sam samo jednom u Madridu i to na pet sati. Tada sam pevala sa klincima iz Španije koji su bili na Evroviziji 2007. Dakle, nemam pojma ni gde idem ni šta radim – objasnila je Marija, a Vertica je dodala:

Pevala sam na svadbi u Madridu, posle sam sa tvojim tatom išla na Ibicu.

Nakon što su stigle do hotela u kome su planirale da odsednu, Marija je otkrila zbog čega je upravo Madrid izabarala za destinaciju.

Večeras u Madridu moj omiljeni pevač David Bizbalo obeležava dvadeset godina karijere i večeras je njegov poslednji, dvadeseti koncert u ovom teatru – objasnila je pevačica.

-Baš tu? Ti me zaj*bavaš? – pitala je Verica što je nasmejalo Mariju.

Pre spektakularnog koncerta kome su prisustvovale i uživale, majka i ćerka prošetale su gradom i obišle mnogobrojne radnje, a pevačica je sve zabeležila u videu koji možete pogledati ispod:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I. Grk