Login/Registracija

Kuća na tri nivoa, bazen na sred dvorišta: Raskošni dom zvezde „Granda“ će vas raspametiti

IMG 6333

Nakon života u rodnim Mrčajevcima, zatim podstanarskog života u Beogradu, pevačica Biljana Sečivanović je pre šest godina sagradila svoju oazu mira nadomak srpske prestonice.

Bez dlake na jeziku Bilja je nedavno ogolila dušu i ispričala sa kakvim se sve nedaćama susretela na putu ka uspehu.

-Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost. Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže jer mi ne dozvoljava da odustanem- ispričala je Bilja za Grand.

Raskošni dom u Vinči pevačica je uredila zajedno sa tadašnjim verenikom Aleksandrom Nedićem, a ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da je poseti u novom ognjištu.

kuca biljane secivanovic

Veliko dvorište poput onih iz serija, pored zelenina krasi i bazen koji je pevačica napravila kako bi u vrelim letnjim danima njena sin imao gde da se osveži, a ne krije da i sama uživa u svim čarima luksuzne vile koju je sama uredila.

-Imamo mogućnost da bazen koristimo u bilo kom godišnjem dobu. Planiramo da uradimo i dobar pokrivač za njega i da bude kao parno kupatilo– rekla je pevačica za Grand i otkrila da je njen suprug glavni krivac što su svoju oazu mira napravili baš u Vinči.

-Ja sam taj plac kupio ranije, pre našeg poznanstva. Krenuo sam da radim, upoznali smo se i eto, porasla ljubav, porasla kuća – s osmehom je rekao njen suprug.

Dvorište, kako je rekla, sama uređuje, a cveće svake godine donosi iz inostranstva.

Pevacica prepisala sinu hotel 1

U kući na tri nivoa svaka prostorija odiše čistim luksuzom.

Centralni deo kuće čine kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak, dok su na drugom spratu tri spavaće sobe, kao i prostrano kupatilo.

Iz skoro svake sobe pruža se pogled na prostranstvo i reku Dunav, što njenu vilu čini još originalnijom.

MG 6294

Bilja je pre skoro dve godine izgovorila sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem vereniku, a skup svatova bio je upravo u njihovoj vili koju je specijalno dekorisala za najvažniji dan u njenom životu.

U podrumu kuće trebalo je da bude teretana, ali su u poslednjem trenutku odlučili da tu ipak naprave sobe za goste.

-Imamo puno prijatelja iz inostranstva, kao i rodbinu koji nam dolaze u posetu, pa smo se pitali gde ćemo da ih smestimo, budući da imamo samo tri spavaće sobe. Umesto teretane namestili smo sobu u koju mi idemo kada gosti dođu. Ne ide da gosti spavaju u podrumu – rekla je Bilja za Grand i dodala da planira u istom prostoru napravi i garderober.

MG 6301

Svake godine pevačica sa posebnom pažnjom uređuje svoj dom za novogodišnje praznike i mnogi kažu da je to najlepša kuća zimi u Vinči.

MG 6342

BONUS VIDEO: Krsna slava u domu Biljane Sečivanović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić