Marija Šerifović se čula sa Sanjom Kužet nakon porođaja, evo šta je poručila: „Bebica je super“

marija serifovic

Voditeljka Sanja Kužet juče se porodila i na svet donela sina, kojem su njen suprug Nemanja Živojinović i ona dali ime Vuk.

Tim povodom za Grand se oglasila Marija Šerifović koja je otkrila da li se čula sa Sanjom, sa kojom je godinama deo najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“.

-Čule smo se. Sanja je sjajno, sve je dobro i kako treba. Bebica je super. Želim da joj i ovim putem čestitam i da Vuk bude jedan dobri, pravični i neustrašivi dečak – poručila je Marija za Grand, dok se naša redakcija našalila da ćemo uskoro Marijinog sina Marija i Sanjinog Vuka sa radošću da pričuva na snimanju najgledanijeg šoua, na šta se Šerifovićeva samo nasmejala.

marija serifovic foto

Podsetimo, povodom Sanjinog porođaja oglasila se i „Grand produkcija“.

-Sa ponosom i radošću objavljujeno da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj pažnji- poručili su iz produkcije.

VIDEO: Marija Šerifović o sinu Mariu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić