Otkrivamo ko je čovek kome je Sanja Kužet rodila sina

Proslava 25. godina Grand produkcije i 10. godina Grand TV 16042024 foto ZKMUNJA i Luka Cvetkovic 19 1

Voditeljka „Zvezda Granda“, Sanja Kužet porodila se i na svet donela sina Vuka, a kako Grand saznaje sve je prošlo u najboljem redu.

Mnogi se pitaju ko je voditeljkin izabranik kome je podarila naslednika, ali i ljubomorno čuvala od očiju javnosti.

SANJA KUŽET MUŽ

Sanja Nemanji, nikada nije izgovorila da, a kako je u više navrata govorila, i dalje smatra da je jedan papir ništa ne menja.

-Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove… Ma nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo!- poručila je Sanja i otkrila zbog čega ga krije.

Mi smo dugo zajedno i normalno je da se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu „Zvezda Granda“ i na mom poslu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju– rekla je za Grand.

sanja kužet muž

Sanjin muž, Nemanja Živojinović danas je direktor marketinga u jednoj auto kući, a voditeljka ga je upoznala sa samo dvadeset i jednu godinu, ne sluteći kakav epilog će imati njihova ljubav.

 Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala… Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali- rekla je Sanja jednom prilikom za Grand, a potom dodala:

Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše.

sanja kužet muž

Nastavak njihove ljubavne priče uliće mnogima veru u ljubav.

Je l’ ti znaš da sam ja sa trideset, kada sam počela da radim bila zaljubljena u potpuno jednu drugu osobu?! Ljubav sa Nemanjom je već bila završena, mislim on se meni svideo ali jednostavno nismo kliknuli tada. On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila devojka za vezu. Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i videli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- otkrila je voditeljka.

BONUS VIDEO: Stajlinzi Sanje Kužet koje morate da iskopirate

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović