Otkriveno koje srpsko ime je Sanja Kužet dala sinu, oglasila se Grand produkcija

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 07112023 FOTO FILIP 24 ok

Voditeljka Sanja Kužet porodila se juče, 2. jula, u ranim jutarnjim časovima i na svet donela zdravog dečaka.

Srećna vest potvđena je iz „Grand“ produkcije čiji je Sanja dugogodišnji voditelj.

Produkcija se oglasila i otkrila da je porođaj Grandove voditeljke prošao u najboljem redu i da je sinu dala ime Vuk.

Proslava 25. godina Grand produkcije i 10. godina Grand TV 16042024 foto ZKMUNJA i Luka Cvetkovic 21

-Sa ponosom i radošću objavljujeno da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića– navodi se u saopštenju Grand.

-I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj pažnji- poručili su iz produkcije.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG FINALE 24062023 FOTO GRAND OK 3

Ime Vuk ima veoma moćno značenje.

Legenda o imenu Vuk je veoma zanimljiva i potiče od staroslovenskog verovanja koje se prenosilo „s kolena na koleno“. Prema ovoj legendi, veštice i zla bića su ubijale novorođenu muško decu, te ih su im majke davale ime po divljoj životinji – vuku, koji je trebalo da ih zastraši i zaštiti decu od umiranja.

Sanja je inače već majka dva sina, ali o svom privatnom životu retko govori, a često se u javnosti postavlja pitanje kako izgleda suprug Sanje Kužet, zbog čega mnogi misle da ga skriva od pogleda javnosti.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 02112023 FOTO FILIP 31 ok 1 e1706120526984

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Sanja i Nemanja su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog, te se Nemanja retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima s voditeljkom.

SANJA KUZET ZG SNIMANJE 31102023 FOTO MUNJA 17 ok e1704371479269

Sanja je, nedavno, u razgovoru za Grand govorila na tu temu i dala sasvim logično objašnjenje zbog čega publika ne poznaje njenog supruga.

Na konkretno pitanje da li supruga Nemanju Živojinovića krije Sanja je rekla:

-Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju.

BONUS VIDEO- Sanja Kužet „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: N.P.