Login/Registracija

Takmičara savladale emocije pred kamerama: Pokazao majku i ćerku, pa pustio suze (VIDEO)

Iako je momak iz tima Snežane Đurišić, Rajo Simonović osvojio publiku i žiri svojim šarmom tokom nastupa u „Zvezdama Granda“ slavu mu je ukrala ni manje ni više nego njegova majka.

Lavina emocija usledila je kada se talentovanom momku na sceni pridružila gospođa Lidija i rasplakala ceo studio, ali i svog naslednika.

Pun utisaka, Simonović nije uspeo da sakrije emocije ni pred Grandovim kamerama te je sa suzama u očima ponosno progovorio o majci.

-Baš sam ponosan i prepun emocija. Išle su mi suze na sceni jer mi je cela porodica prvi put tu na snimanju, a posebno zato što je majka zapevala njenim anđeoskim glasom i raznežila nas, nekako bacila u sevdah. Potpuno sam ispunjen i ja sam svoj cilj ispunio- rekao je Rajo za Grand kome su se pred kamerama pridružile majka Lidija i ćerkica.

-S obzirom da se nisam spremala za ovo i odavno ne vežbam, zadovoljna sam. Kad mi se Sneža pridružila na sceni to me je baš raznežilo. Inače ja sam se ranije profeisonalno bavila muzikom- priznala je Lidija.

Da im je talenat za muziku u genima svedoče i godine provedene u istom bendu.

-Pevali smo u istom bendu, sad povremeno radi s nama. Više odmara u poslednje vreme zbog nekih zdravstvenih problema, ali do pre četiri ili pet godina je baš aktivno radila svirke i svadbe sa nama- otkrio je takmičar.

S obzirom da je uspela da oduševi, ali i rasplače žiri „Zvezda Granda“, što sigurno nije ni malo lako, mnoge zanima da li će Lidiju imati prilike da vide u popularnom takmičenju „Nikad nije kasno“.

-Moguće je da ću se prijaviti, čuda se dešavaju!- rekla je Simonovićeva majka.

Iako supruga ovoga puta nije želela da stane pred kamere, majka i ćerkica oduševile su sve prisutne, posebno jedan potez naslednice koji je istopio srca mnogih, a o čemu se radi saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović