Login/Registracija

Svi bruje o odnosu Marije Šerifović i pevačice! Više ne može da ćuti: „Pozovi me na dejt“

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Marija Šerifović i Jovana Pajić na romantičnom putovanju u Italiji. I ništa tu ne bi bilo senzacionalno da mediji nisu počeli da bruje o njihovom odnosu, navodeći kako romantično šetaju Gradom ljubavi.

Nakon što su medije preplavili naslovi o njihovom navodnom emotivnom odnosu, oglasila se Jovana koja mogla da ostane imuna na naslov da su zajedno.

-Pišem pa brišem, pa kažem ‘boli me uvo’, pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala, nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome na pamet nije palo da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi poslednjih godinu dana, ovo mu dođe kao limunada -istakla je Jovana i stavila tačku na odnos sa Marijom o kom se nagađa.

-Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Marija, predlažem da me ili pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo – napomenula je kroz šalu Jovana.

Inače, Marija je svojevremeno otkrila da je sa svim kolegama u dobrim odnosima, ali samo Jovanu smatra pravom prijateljicom.

-Moj krug prijatelja je godinama isti. Dobra sam sa Jovanom Pajić, ona mi je jedina drugarica sa estrade. Nas dve imamo zajedničko društvo, pa organizujemo kućne sedeljke- ispričala je Marija svojevremeno i otkrila da je Jovana glavni krivac što je pokrenula svoj vlog.

– Ona je dosta uticala na to. Još neki prijatelji, pored nje, su me nagovarali da otvorim Jutjub kanal i drago mi je što sam ih poslušala. Ljudi vole da gledaju to što objavim na internetu- izjavila je Šerifovićeva.

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić