Login/Registracija

Garaža samo za direktora: Saša Popović stigao na snimanje „Zvezda Granda“ u Poršeu, a evo kako se ponaša prema zaposlenima

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je IMG_6963.jpg

Nakon gostovanja u Jutarnjem programu na Televiziji Pink gde je do detalja objasnio kako je Jelena Karleuša obmanula javnost o rejtingu, tvrdeći da je njen koncert bio gledaniji od „Zvezda Granda, kreativni direktor Saša Popović stigao je vidno raspoložen u Grandov studio na snimanje novih epizoda.

Kako je poznato da su mu automobili velika strast i da je ljubitelj besnih mašina, tako svakog dana na posao dolazi drugim, skupocenim vozilom, a za današnje snimanje „Zvezda Granda“ odabrao je auto marke „Porše targa 4s“ koji vredi čak 180.000 evra.

sasa popovic auto

Sa osmehom na licu Popović je parkirao svog ljubimca, zatim pozdravio radnika obezbeđenja, a ono što je interesantno jeste da mu je ispred studija na Košutnjaku obezbeđena i posebna garaža za parkiranje, što je naša kamera i zabeležila.

Nakon što se parkirao, Popoviću su prilazili pripadnici sedme sile i zagledali auto, a on se zadovoljno smešio a zatim se uputio na snimanje.

Laganim korakom Saša je stigao u studio gde je prvo pozdravio sve zaposlene u „Grandu“, a zatim vidno raspoložen sačekao članove žirija najgledanijeg šoua.

IMG 6982
IMG 6984 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić