Mahir Mulalić hitno operisan: Glava u zavojima zabrinula javnost, on se oglasio i otkrio šta se desilo: „Problem je rešen“ (FOTO)

3d8c57f2ac558347aa133f27f40c2aff9fb60083

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić, imao je hitnu interevciju od koje se trenutno uspešno oporavlja, a sada je odlučio da se javno oglasi i otkrije o čemu je reč.

Naime, Mulalić je zabrinuo publiku kada je objavio foku na kojoj mu je glava u zavoju, međutim sudeći po rečima pevača hiruški zahvat nije bio tako strašan kao što se njima učinilo.

Ovim putem bih se zahvalio svima koji su mi poželeli brz oporavak. Naime, imao sam hitnu operaciju levog uha. Sve je okej, problem je rešen, a mi se uskoro zabavljamo i družimo na mojim nastupima. Ostanite mi živo i zdravo– objasnio je Mahir.

uij

Podsećamo, pobednik je nedavno za Grand govorio i o krahu ljubavi sa bivšom devojkom i razlozima raskida.

Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan. Znači manjka razumevanja sa druge strane (smeh) Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman- priznao je pevač.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić