Login/Registracija

Haos na punoletstvu Cecine sestričine: Tetka u transu uz Nućija i Vojaža, Anastasijino iznenađenje iz Španije rasplakalo slavljenicu (VIDEO)

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 33

Cecina sestričina Helena Ocokoljić sinoć je proslavila punoletstvo u jednom elitnom prestoničkom lokalu koji je upriličilio oko 150 za koje je priređena žurka za pamćenje.

Uprkos velikom broju zvanica, Anastasija nije prisustvovala rođenadanu sestre od tetke zbog procesa dobijanja papira u Španiji, zbog čega joj je bilo neizmerno žao.

Screenshot 20230410 085951

Anastasija nažalost neće biti sa nama. Čeka papire, to je razlog što je već dugo nema, jer ne može da izađe iz zemlje. I ja bih se opet vratila u Španiju – rekla je Ceca.

Ceca je zablistala u dugačkoj zelenoj haljini koja je istakla njen dekolte, dok je ceo stajling upotpunila crvenim karinom i visokim repom sa šiškama, i celo veče je bila jedna od najveselijih.

Ona je svojoj mezimici priredila iznenađenje zbog koga je omladila vrištala od sreće, kada su Nući i Vojaž zapevali i bacili goste u trans uključujući i samu Cecu koja je pevala i igrala uz njihove hitove.

Screenshot 20230410 085220

Anastasija, koja zbog papira koje čeka, nije bila u mogućnosti da dođe na sestrin 18. rođendan, priredila je za nju posebno iznenađenje. Putem video snimka joj je čestitala punoletstvo, ali i zajedno sa ostatkom porodice pomogla u pravljenju snimka o odrastanju Helene.

Prelepo izgledaš večeras, želim ti da se super provedeš i da ovo bude za tebe noć za pamćenje. Maksimalno iskoristi. Tvoja porodica, koje sam ja deo ti je pripremila malo iznenađenje, retrospektivu života do sada i nadam se da će ti se svideti. Ja sam plakala dok sam je gledala. Ali svi znamo da sam ja dosta emotivna. Uživajte svi – rekla je Anastasija u svojoj poruci, piše Blic.

Screenshot 20230410 085232

Naravno, ovo slavlje nije moglo da prođe, a da se tetkla ne lati mikrofona kada su se svi okupili oko nje i uglas sa njom pevali.

Helena blistala je u crnoj haljini, a dok su se trubači čuli, oko nje je bila porodica, a duvala je svećice na torti od četiri sprata ukrašena cvećem.

Screenshot 20230410 085251

Jedna od zvanica porodica Ocokoljić i Ražnatović bila je i pevačica Aleksandra Mladenović kao i duhovnik poznate porodice, koji je deo svih njihovih proslava.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.