Login/Registracija

Nakon 40 godina braka Mitar Mirić progovorio o supruzi i priznao ono za šta mnogi ne bi imali hrabrosti

Razvod je danas sve češća opcija u mnogim brakovima, posebno kada je neko od supružnika javna ličnost. Međutim, retki su oni, poput Mitra Mirića koji su uspeli da izgrade uspešnu karijeru i sačuvaju skladan brak.

-Može se sve, ali teže je. Koristim baš ovu priliku da pozdravim svoju suprugu! I verovali ili ne trinaestog aprila slavimo četrdeset godina braka- ponosno je istakao pevač i otkrio glavni recept uspešnog braka.

-Mora da postoji mnogo razumevanja, to je broj jedan u odnosu!

Ipak, Mitar ne krije da je bilo i teških momenata, a voditelj Siniša Medić se u svom stilu našalio.

-Je l’ trebalo puno razumevanja da bi ona vas istrpela? Odete vamo, pa tamo, uvek lepe žene oko vas, sve vas hoće kao zabranjeno voće- zanimalo je Medića.

-Pa iskreno jeste. Meni recimo ne bi bilo svejedno da sam ja na njenom mestu. Ne znam da li bih ja mogao da budem sa pevačicom, mislim što da ne, ali sve zavisi od osobe- priznao je Mitar, a potom otkrio da je bilo momenata kada je njegova supruga zatvarala oči pred nekim stvarima.

-Pa možda i jeste, u stvari ja mislim da jeste bilo takvih situacija, ali ne često.

Mitar Mirić se može pohvaliti velikim hitovima, ali tokom bogate karijere dešavalo se kao i mnogim njegovim kolegama da odbije neku pesmu koja je kasnije postala jedna od najsušanijih numera.

-U pitanju je pesma „Da ti gužvam postelju“. Iskreno da priznam ne znam što sam je odbio u tom trenutku, možda u toj nekoj brzini ipak se tada snimalo po deset pesama. Ne sećam se tačno koje godine je to bilo- otkrio je Mitar.

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović