Login/Registracija

KONAČNO PROGOVORIO: Mahir priznao ko je GLAVNI KRIVAC za njegov RASKID

Od kada je postao deo javnog sveta Mahiru Mulaliću su se mnoga vrata otvorila, a neka, kako priznaje i zatvorila. Ubrzo nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ njegovoj ljubavi sa sada već bivšom devojkom došao je kraj, a Mulalić je rešio da ogoli dušu i otkrije ko je glavni krivac za to.

-Jednostavno za ovaj posao treba mnogo razumevanja i to je to, a i sam po sebi sam težak i komplikovan. Nekad zbog toga samog sebe nerviram i treba naći drugu stranu koja će to sve razumeti, pogotovo kada izlazi pesma tad je stvarno ludnica. Tada sam sedam dana prisutan, a nisam prisutan- objasnio je Mahir, a potom je voditeljka konstatovala da ima i njegove krivice.

-U stvari manjka razumevanja kod tebe, a ne kod druge strane, ja ću da ti kažem. Znači treba da budeš ti taj koji malo više razume tuđe potrebe- rekla je Sanja Ćulibrk, dok se Mulalić pravdao.

-Znači manjka razumevanja sa druge strane (smeh) Verovatno ima i toga da ja ne razumem i tuđe potrebe, ali odgovara mi trenutno da budem sam, lepo mi je, taman- priznao je pobednik „Zvezda Granda“.

I ne samo da nije lako naći partnera koji će imati dovoljno razumevanja kada je neko deo estradnog sveta, već je kako mnogi pevači tvrde veoma teško naći i zadržati prave prijatelje.

-Stvarno treba dobro vagati ko će ti biti prijatelj na estradi, a ko ne. Oni koji su bili sa mnom iskreni, bio sam i ja prema njima iskren. Dobro, možda nekad nešto ne kažem, odnosno ne otkrivam toliko stvari o sebi, ali uglavnom svi oni sa kojima sam dobar znaju na čemu su sa mnom- istakao je Mulalić.

Podsetimo, Mahir je svojevremeno otvorio dušu za Grand i otkrio kakvu devojku priželjkuje.

Neko sam ko u vezi želi da vidi devojku koja hoće da radi na sebi, koja je svesna sebe i da zajedno gledamo u budućnost. Nekada dođe do razlaza u mišljenju i nastavi se svojim putem, to mi se i desilo sa bivšom devojkom, ali bože moj… Devojke su jako čudne, sećam se i dok sam bio u vezi i tada je bilo interesovanja, tada sam nastupao, sve zavisi od devojke do devojke.

BONUS VIDEO- Mahir progovorio o ljubavnom životu

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović