„Čekam nekog, znam da će da se pojavi“ Aleksandra Mladenović o ljubavnom brodolomu: „Ono što dam očekujem i da dobijem“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 11


Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu kada joj je bivši dečko Stefan Čečar pretio, zbog čega ga je prijavila policiji. Ipak, iako ima veliku traumu, pevačica priznaje da nije izgubila veru u ljubav.

I pored nedavnog ljubavnog brodoloma pokretač joj je upravo ljubav, ali ovog puta publike, porodice i prijatelja.

-Kroz pesmu izrazim ljubav, tugu, bol, radost… Volim kad ljudi požele da me pozovu da im baš ja pevam na neki njihov veliki dan, ili da se provedu u klubu dok ja nastupam. Tačno je da radim puno, ali baš to je i moje uživanje. Uz svoju publiku dočekujem Nove godine, bolujem, slavim… Naravno, nađem vreme i da odmorim, uživam da putujem sa bliskim ljudima, da budem u svom stanu i napravim sebi ugođaj, napunim kadu i upalim sveće, pa onda – pevam.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 4

Kako kaže, veru u ljubav nije izgubila.

-To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Stori“ i otkrila šta ne prašta u ljubavi:

-Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

aleksandra mladenovic 3 ok


Aleksandra priznaje da često čita komentare o sebi.

-Uvek me zanima šta misli moja publika! U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa. Naravno, bude tu i neki negativan, a i oni su konstruktivni i nateraju me da obratim pažnju da li mi je nešto promaklo… Mada, nekad je to samo ljudska zloba (smeh) – kaže ona i dodaje da se često susretala sa ljudskom zlobom:

-Više puta, ali imam tu sreću da sam se okružila zaista divnim ljudima koji pažljivo prate moj razvojni put i uvek su uz mene. Zaista verujem da postoje dobri i časni ljudi, ja sam iz malog mesta u kojem se komšije druže i poštuju, porodica se čuva, a prijateljstva neguju. To sam ponela iz kuće. I ostala sam ista kakva sam bila na početku karijere, samo možda manje naivna.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 2 2

Jednom prilikom je rekla da je pesma „Nož u leđa“ biografska.

-Jeste i znala sam to na prvo slušanje, prepoznala sam se, što bi rekli, kliknulo je. Mislim da sam mnogo toga naučila u poslednje vreme, ko je bio tu uz mene, a ko nije, ko me je koristio, zarad višeg cilja. I naučila sam lekciju, slobodno mogu da ka mnogo više od lekcije. Sazrela sam dosta, znam kad neko pokušava da me slaže, postala sam detektiv (smeh).

aleksandra mladenovic o bivsem decku 3


Aleksandri Mladenović na početku karijere bi rekla samo jedno.

-Nemoj da imaš toliku tremu i ne zaboravi da se zabavljaš! Ispunićeš svoje želje, samo glavu gore i ne veruj da baš svako ima dobre namere – rekla je ona.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala za samo tri meseca

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić