Login/Registracija

„Da li ćeš znati mužu da ispržiš jaja?“ Majka je prozivala da ne zna da kuva, a evo kako joj je Nela Bijanić odgovorila (VIDEO)

Pevačica Nela Bijanić živi u četvorospratnoj kući u Beogradu koji je opremila po svom ukusu, a posebnu pažnju prilikom uređenja posvetila je kuhinji.

Iako tvrdi da je danas ekspert u kuvanju, pevačica je priznala da se na početku braka i nije baš najsjajnije pokazala u kuvanju. Ipak, zbog supruga je naučila sve.

nela bijanic

Majka je prozivala da ne zna da kuva, demantovala je zbog muža

Moja mama je rekla kad sam se udala kao „Da li ćeš ti znati da ispržiš jaja svome mužu“, a ja nema šta ne znam sada da skuvam. To jeste tako bilo tada, udala sam se u 22. godini i nisam znala da kuvam, ali sad sam ekspert u kuhinji. Ne samo što sam ekspert, nego sam i brza, a pride se za mnom odmah čisti. Nikad ne pravim haos, sve brzo završim- ispričala je Nela za Grand i dodala da je danas u njenoj kući ručak spreman već u 10 ujutru.

Za ženu svoga sina je istakla da je jako vredna i pametna i da sa njom ima odličan odnos, te da nije jedna od onih ,,zlih svekrvi“.

-Mnogo je volim. Kad je tek došla da živi tu, svi smo se mi navikavali jedni na druge. Iako oni imaju svoju intimu a ja svoju, svi smo u jednoj kući i trebalo je malo vremena da se sve uklopi. Obično svekrvu bije loš glas ,,Ima da mi rasturi brak, odvešće me od svog sina i tako to“. I ona je tako mislila u početku, ali kako je vreme prolazilo i kako me je upoznavala prosto nije mogla da veruje da postoji takva svekrva. Ja ginem za njih, i kad nešto zacrtam za mene, prepreke ne postoje– istakla je pevačica.

nela bijanic kuvanje

Pevačica je za Grand otvorila vrata svog doma i pokazala nesvakidašnje i skupocene detalje u trpezariji.

Posebno se isticala ,,Rojalova škrinja“ koju je otvorila posebno za ovu priliku i poslužila pozlaćeno rojalovo posuđe.

-Ja sam osoba koja voli da ugosti, pogotovo kad je moja matična kuća u pitanju. Nisam žalila da otvorim ,,Rojalovu škrinju“ i da za vam sve postavim najbolje moguće– rekla je Nela i dodala:

Rojalovo posuđe je pozlaćeno, tako da će biti pretres kada budete izlazili.

Kako izgleda Nelin dom pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.