Login/Registracija

„Treba tako napadni da budu na terenu“ Sandra AFRIKA progovorila o reprezentativcima, otkrila da su je muvali preko društvenih mreža

Pevačica Sandra Afrika veži za jednu od zgodnijih pevačica na estradi, zbog čega ima veliki broj udvarača. Njen inboks prepun je poruka od strane njenih fanova, ali i javnih ličnosti i sportista.

Pevačicu se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković gde je pričala o tome da li je zaljubljena, kao i o škakljivim temama.

Imam simpatiju. zaljubljena jesam, a šta će biti ne znam – počela je Sandra.

Na pitanje da li joj je poruke slao možda i neki od članova reprezantacije Srbije u fudbalu i kako se udvaraju fudbaleri, pevačica je rekla da jeste.

Jeste, ali ja neću reći ko. Iz poštovanja. Napadni su. Ne kao na terenu. Trebalo bi takvi na terenu da budu, malo napadniji. Oni su napadni samo u Instagram porukama – kaže ona kroz smeh.

Nedavno je njena izjava o istopolnim brakovima izazvala velike reakcije.

To je bila tema široka. Generalno, nemam problem sa tim, ja kao ja, prosto svako ima pravo da sa svojim životom radi šta želi. Nego su tu bile upletene druge stvari, vezano za decu. Mislim da bi trebalo… kako deci objasniti da su to tata i tata, treba da se razmnožavamo. Opet kažem, to je širok pojam – rekla je Sandra.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Telegraf/I.Grk