MALO KO BI POVEROVAO: Ilda Šaulić prvi put priznala šta joj je Šaban zamerao tokom karijere

ipiccy image 2022 11 29T163134.564

Ilda Šaulić jedna je od retkih pevačica koja nije šarala kada su u pitanju muzički žanrovi. Poznata po emotivnim i kvalitetnim pesmama, konačno je otvorila dušu o svojoj karijeri, ali i zamerkama koje je njen otac Šaban Šaulić imao kada su u pitanju njene pesme.

-Moje pesme su sve negde bile tužne, tata mi je uvek govorio „Ćero imaš li ti neku pobedničku pesmu?!“ Uvek su mi pesme bile setne, tužne, uvek nešto patim, ma uvek sam pevala takve pesme. I to je i dan danas tako ostalo, mene takve numere pogađaju i volim ih. Stare emotivne pesme, kao što su numere Vide Pavlović. To je sve velika tuga i emocija, pa ja uz njih mogu da zaplačem uvek, ne zato što to mene lično gađa. Jednostavno volim tu setu kroz pesme iako ne znači da se osećam tužno i loše- ispričala je Ilda.

Pevači imaju mogućnost da svoje emocije prenesu na papir, ali i bolne trenutke opišu kroz pesmu te je Ilda otkrila koju je snimila u najboljnijem tremutku života.

-To nije pesma koja se tiče muško ženskog odnosa, ali je to sigurno „Suza“ koja je posvećena mom ocu, to je moja najveća tuga definitivno- istakla je sa knedlom u grlu.

ILDA SAULIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2 ok 1

Podsetimo, pre samo tri meseca za Ildu i njenu porodicu bio je poseban dan. U rodnom gradu kralja narodne muzike, Šabana Šaulića otkriven je spomenik koji je podignut u njegovu čast. Članovi porodice nisu mogli da sakriju emocije koje su i danas prisutne.

-To je bio zaista emotivan momenat s obzirom da je tog dana bio rođendan mog oca. Bila sam izuzetno tužna i srećna i ponosna jer retko ko može da doživi ovo. Eto postoji jedan spomenik u jednom gradu u Srbiji posvećen njemu, mislim da to mogu samo veliki i posebni ljudi- rekla je pevačica.

97b8cfb25ae35a7792f3cb2aed8e117e66048cdc
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović