Login/Registracija

Biljana Sečivanović progovorila o POROKU sa kojim se bori: „DRŽI ME“

Malo ko od javnih ličnosti bi pristao da otvoreno govori o svojim porocima, a Biljana Sečivanović apsolutno nema problem sa tim. Oduvek je važila za osobu koja bez dlake na jeziku govori o svemu te je kao iz topa priznala čega nikako ne može da se odrekne.

-Cigare!- rekla je Bilja koja ne krije da je itekako svesna svoje loše navike, posebno što to posebno smeta pevačima kojima je grlo glavno oružje.

-Pa smeta! Možda mi nije smetalo nekada, na početku karijere, ali s obzirom da imam nekog staža sad već poprilično možda bih trebala da smanjim ili da eliminišem. Ali toga nikako da se odreknem, to je stvarno porok koji me drži- priznala je Biljana.

Kako se često dešava da ljudi olako smisle opravdanje za svoje poroke, to je učinila i Biljana koja je sa osmehom otkrila kako sebe teši.

-Jesam, smislila sam opravdanje, ne jurim kurve, ne idem po kafanama, ništa ne radim, ne kockam seto mi je jedino ostalo (smeh)- našalila se pevačica.

Podsetimo, borbu za svoje mesto na estradnom nebu Biljana Sečivanović počela je na Grandovoj scenu učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“. Ka cilju da obezbedi sredsta za bolje sutra i ostvari svoj san hrabro je koračala, a njen talenat i želju publika je vrlo brzo prepoznala.

Bez dlake na jeziku Bilja je nedavno u Grandovoj emisiji ogolila dušu i ispričala sa kakvim se sve nedaćama susretela na putu ka uspehu.

-Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost. -Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže jer mi ne dozvoljava da odustanem- ispričala je Bilja sa osmehom koji se trudi da zadrži i u najtežim trenucima.

Instagram/biljanasecivanovic
Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović