Login/Registracija

Kseniya Tanu pokazala da je pravi virtuoz, pa poslala neočekivanu poruku (VIDEO)

Finalistkinja prošle sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Kseniya Tanu pokazala je da ne samo što sjajno peva i što uvek donese čarobnu energiju na scenu, takođe poseduje još neke sjajne umetničke veštine o kojima se malo zna.

Kseniya je naime umetnička duša, a sada je podelila snimak na kojem izvodi predivnu baladau na klaviru.

KSENIYA TANU 30 GOD. GOMELJ BELORUSIJA 23

Dok je svaki prst njenih ruku dodirivao dirke klvijature, izlazile su nežne note a mnogi pratioci su sa ushićenjem odgledali snimak romantične melodije koja je u Kseniyinom izvođenju pokretala lavinu najdubljih emocija.

-Laku noć – napisala je Kseniya uz ovaj noćni video.

KSENIYA TANU ok 1 2

Tokom takmičenja Kseniya je svaki put bila vedra i nasmejana, zbog čega je mnoge prijatno iznenadio ovaj emotivni naboj mlade pevačice poreklom iz Belorusije, a koliko ima vrcavog duha videlo se i kada nije odbijala da govori ni o jednoj „neprijatnoj“ temi, kao na primer o psovkama.

– Ne znam ružne reči, možda jednu, ali neću da kažem (smeh), čula sam ih, ali ne pričam ih – stidljivo je odgovorila finalistkinja koja priznaje da je svaki put imala strah pred izlazak na scenu.

kseniya tanu zgs snimanje 27062023 foto munja ok 3

– Svaki put kada idem na scenu imam tremu, tresem se, ali svu energiju dam publici i to prođe- rekla je za ranije Kseniya za Grand, priznajući da se dugo borila sa tremom.

BONUS VIDEO: Ksenija Tanu i Amna Jusić van kamera „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić