Login/Registracija

Krstinja Matanović progovorila o razvodu i novoj udaji: „Mislila sam da je problem u meni“ (VIDEO)

krstinja t

Posle razvoda od Bogdana Todorovića, nekadašnja zvezda „Granda“ Krstinja Matanović vratila je devojačko prezime i vratila se u porodični dom, a nakon izcvesnog vremena pronašla je novu ljubav. Nakon iznenađenja koje joj je novi dečko priredioKrstinja je pokazala partnera kojeg je mesecima unazad vešto krila od javnosti. 

KRSTINJA MATANOVIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 27 ok

Podgoričanin po imenu Radovan osvojio je srce lepe pevačice, a njegovu fotografiju ne pokazuje često javnosti, iako joj je upravo on vratio veru u ljubav. U razgovoru za Grand detaljno je obrazložila svoje razloge, odgovorivši i na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen.  

-Smatram da je život udvoje nešto najlepše kada živiš sa pravom osobom i ponovo bih se udala, to je sigurno. Nisam od onih koji su izgubili veru u brak jer me sadašnji pratner upravo uverava u suprotno. A mislila sam da se nikada više neću zaljubiti – rekla je Krstinja.

krstinja

Pevačica je pojasnila kako se osećala u trenucima nakon razvoda.

-Mislila sam da meni niko ne može da ugodi i da je problem u meni. I da sam ja kriva zapravo, a nisam bila kriva ništa – priznala je Krstinja i ispričala šta je presudilo da promeni svoja uverenja.

-Pomogla mi je da to shvatim činjenica da sam godinama živela u odnosu gde je sve bilo da ne kažem na meni, ali nisam uopšte osećala da sam žena. Svaka žena voli pažnju, voli da je žena u pravom smislu te reči. Sadašnji partner mi je zaista dokazao da sam žena, voljena, mažena i pažena, i vratio mi je veru u ljubav – ispričala je Krstinja.

krstinja spot

Pevačica je objasnila i zbog čega ne želi da javno eksponira partnera.

-Iskreno mislim da nešto ipak treba sačuvati i za sebe. Postoji ljudi koji mogu da se nose sa tim, ali i oni koji ne žele da se slikaju i budu javno eksponirani poput mog partnera i ja to poštujem – objasnila je Krstinja.

Šta je još govorila Krstinja za Grand pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić