Login/Registracija

KRSTINJA ZALJUBLJENA? „Moj osmeh govori hiljadu reči, pojavio se…“ (VIDEO)

Ekipa portala Grand Online patrolirala je crnogorskim primorjem, gde je imala eksluzivnu priliku da popriča sa Krstinjom Todorović i to na plaži. 

5dafbd7aeeaa02db67e084cd89df11922c884f10

Nakon operacije želuca i uklanjanja viška kože, zabeležili smo kako izgleda u kupaćem i saznali da li se u potpunosti oporavila od intervencija. 

– Odlično se osećam, zdravstveno sam super, sve je prošlo u najboljem redu. Estetske operacije su zaista prošle bez ijedne komplikacije, a bili su zahvati koji nisu ni malo bili jednostavni. Iskreno, oseća se da sam nešto radila, ali jako se lepo oporavljam. Najbitnije je da dok pevam ne osećam nikakve tegobe, sve je super – iskrena je Krstinja na početku razgovora za Grand Online.

Kako je skinula čak 80 kilograma, nismo mogli a da ne primetimo da na plaži bukvalno „grmi“, a i sama se slaže da je tako i ponosna je što konačno može da nosi atraktivne modele kupaćih kostima.  

– Iskrena moram da budem, da. Sad po prvi put mogu da nađem broj za model koji želim da nosim. Nadam se da ću u narednom periodu i na zimu raditi na tome da ubuduće mogu da ponesem baš svaki model – motivisano tvrdi, a kako oduvek ispuni sve što zavrta, ni ne sumnjamo da će to da ostvari.

3816b2e207650fbddbfa8784b42baa1ea4f31296

Iako neki smatraju da da je preterala u mršavljenju, drugi joj govore da treba da skine još par kilograma, a pevačica za sad sve to upija i nada se da će uskoro pronaći balans između reakcija njenih najbližih.

– Mišljenja su podeljena, jer dok sam bila bucka, govorili su mi da smršam, sad kad sam to uradila, sad su kao u fazonu „daj, stani“, mada ima onih koji kažu da moram još. Sve to lepo kupim,upijam i želim još par kilograma da smršam. Ne volim kad je osoba premršava, tako da od mene to ne možete da očekujete, ja volim da me ima. Mišljenja su podeljena što se tiče mog trenutnog izgleda, ali na kraju biće onako kako se meni dopada – s osmehom ističe i dodaje da joj trenutno najviše prija hedonizam koji sebi može da priušti na prelepom primorju.

75f1deddebcb2d73533a0a1fe007c25249e23e04

– Ovog leta sam spojila lepo i korisno, i da uživam i da radim. Volim more i svaki slobodan trenutak koristim da budem na moru. Tako da leti ne možete nigde drugde da me nađete osim na moru. Mnogo volim vodu, plažu i nije mi problem da po ceo dan budem tu. Tu je negde moj mir i svo slobodno vreme koristim da se opustim i da se družim sa prijateljima i porodicom – priča, ne skidajući osmeh sa lica, pa nas je zanimalo da li blista zbog samopouzdanja koje je dobila sa novom linijom, ili je po sredi neka ljubav.

– I jedno i drugo je u pitanju. Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu – misteriozno odgovara, a sve detalje o novoj ljubavi možete pogledati u videu ispod. 

Foto: D.Stefanović,
Autor: I. Ankić