Login/Registracija

Porodila se snaja Enesa Begovića tri nedelje pošto je sahranila muža, rasplakaćete se kada čujete koje će ime nositi naslednik

enes begovic 1

Snaja pevača Enesa Begovića, čiji je sin Armin Begović iznenada preminuo posle teške bolesti, porodila se u utorak i na svet donela sina, saznajemo iz izvora bliskog porodici pevača. Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje posle smrti supruga.

Majka i beba se dobro osećaju, a najverovatnije će porodica dečaku dati ime po pokojnom ocu Arminu, što je, kako je rekao izvor, pre svega Alminina želja, prenose mediji.

Naime, pri spominjanju imena tek rođenog sina Armina Begovića, Enesove kolege prokomentirali su priču kako je želja preminulog Armina bila da svom sinu da ime Ali, naravno ne sluteći ishod svoje životne priče.

31fd0ef32baf99176cf824929c13998507b4df7d

Nakon svega što ga je zadesilo, Enes je poželio da unuk dobije ime upravo po njegovom sinu.

Jedna od prijedloga kolega bilo je da bi najbolje bilo da se obojici ispuni želja, pa da Enesov unuk dobije ime Ali Armin, prenosi express.ba.

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahran je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare.

enes begovic 3

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba lekara trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije uspela. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobedila.

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 76 ok

Nakon smrti voljenog sina, rođenje unuka za Azeminu i Enesa Begović barem malo će “razbiti” ogromnu tugu roditelja.

BONUS VIDEO Enes Begović se rasplakao u emisiji „Nikad nije kasno“

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić