Login/Registracija

Od perspektivne košarkašice do Cecine snajke: Ovako je Bogdana Ražnatović izgleda pre estetskih intervencija

Udajom za Željka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović, Bodana Rodić postala je najtraženija snajka na Guglu, a dolaskom malenog Željka na svet, kao i nedavnom informacijom da će uskoro ponovo postati mama, Bogdana je ponovo postala tema broj jedan.

Bračni par Ražnatović prošle nedelje je objavio da u njihov dom uskoro stiže još jedan dečak koji će nositi staro srpsko ime Krstan.

bogdana raznatovic

Iako danas nosi titulu Cecine snajke i Veljkove supruge, malo ko zna da je Bogdana pre udaje imala perspektivnu košarkašku karijeru.

Ona je bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

bogdana raznatovic nekad
Twiiter

Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, ali je u međuvremenu 2015.godine donela odluku da se ipak povuče, a ubrzo i uda za Arkanovog naslednika.

bogdana 2

Mada danas važi za lepoticu, Bogdana je nekada izgledala potpuno drugačije i skromnije – kao većina devojaka.

Estetski zahvat uvećanja usana promenio je njen izgled, mada mnogi smatraju da je bila i ostala lepotica. A šta vi mislite – da li se mnogo promenila?

bogdana r
bogdana
Foto: Fejsbuk/Tviter,
Autor: I. A.