Login/Registracija

Prija ili Milica? Evo na čiji koncert će Rada Manojlović da ode: „Sa njom sam bliža“

ipiccy image 25 4

Ove godine popularne pevačice i nekadašnje učesnice „Zvezda Granda“ Aleksandra Prijović i Milica Pavlović održale velike koncerte u srpskoj prestonici.

Brojni pripadnici estrade im skidaju kapu zbog ovog poteza, a njihova koleginica Rada Manojlović našla se u dilemi zbog jednog pitanja.

-Na čiji koncert bi pre otišla, Milice Pavlović ili Aleksandre Prijović?-zanimalo je voditelja Sinišu Medića, a Manojlovićeva je kao i uvek, potpuno iskreno odgovorila:

ipiccy image 26 4

-Uh, iskrena da budem ja bi otišla na oba koncerta. Sa obe sam izuzetno dobra, obe podržavam i jednoj i drugoj sam čestitala. Ali sam privatno bliža sa Milicom, nije mi problem da kažem. Sa njom se čujem gotovo svakodnevno!

-Ti i Milica Pavlović?- iznenađeno je upitao voditelja, a Radin odgovor doveo je sve do suza.

Pa je l’ sam ti rekla da prelazim za ne žene(sme) Sa muškarcima sam završila! Šalim se naravno- kroz smeh je poručila pevačica.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 2

Podsetimo, Rada Manojlović pre nekoliko dana eklsuzivno je progovorila za Grand i otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Milanom Stankovićem.

-Jedva čekam da se vidim sa Milanom. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije- rekla je Rada za Grand, a u videu ispod saznajte šta je još otkrila o njihovom odnosu.

NE PROPUSTITEI I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović