Login/Registracija

Kako su se upoznali Aleksandra i Filip? „Znala sam da ću se udati za njega“

5bd36a92a09d243dbdfb218b1fc765e7c103864b

Aleksandra Prijović jedna je je od najvećih folk zvezda, što dokazuju njeni mnogobrojni hitovi, kao i to što je u rekordnom roku rasprodala koncerte u najvećim arenama u regionu, dok je jedan od tri zakazanih očekuje večeras u Beogradu.

Dok se sprema za najveći izazov u svojoj karijeri i prvi solistički koncert u beogradskoj Areni pevačici podršku pružaju njeni najmiliji, suprug Filip i sin Aleksandar.

Par je u braku pet godina, dok je njihov sin stigao na svet pre četiri, a svojevremeno je u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom.

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

LEKSANDRA PRIJOVIC

Ona je svojevremeno otkrila i kada i gde se dogodio prvi poljubac sa Filipom.

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početk, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – kazala je ona i dodala:

– On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu.

0c64a46c2ab2ccd915f59f5821f3b3235ffd13d6

Filip  i Aleksandra venčali su se 2018. godine u Beogradu, a njihova svadba proglašena je za svadbu decenije. Više od 900 zvanica prisustvovalo je venčanju na kome im je kumovao poznati pevač Aco Pejović.

Mnogi su bili iznenađeni što je izbor za crkvenog kuma pao na poznatog pevača, a mlađani Živojinović je svojevremeno otkrio zašto su izabrali baš Pejovića.

-Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nasi  gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao:”Svadba, ti si gotov” I ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem,mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana I ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli Aleksandra I ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum’- ispričao je Filip svojevremeno za Grand.

6ccefa4ec918347ad6d444d7128e736e210dc5af

Pored toga što uživaju u skladnom braku, Aleksandra i Filip su postali i saradnici nakon što joj je suprug napisoa nekoliko pesama.

Kada su pesme u pitanju, kada čujem šta Filip ume da napiše šokiram se, nisam mogla da veruje da se toliko razume u muziku, muzikalan je, ume da svira, ali i da peva. Svi smo bili u šoku, a ja smatram da je on jedan od najboljih kompozotora na našim prostorima i ne želim da budem skrtomna kada je on u pitanju – rekla je pevačica i otkrila kao je došlo do toga da u spotu za pesmu „Sve po starom“ objavi privatne snimke iz detinjstva, ali i snimke sina Aleksandra.

– To je životna pesma, koja je čista emocija. Ubacila sam deo kad sam bila mala i želela sam da ubacim Akija… Od jedne male devojčice do uspešne žene, do deteta… To je Filipu omiljena pesma koju je napisao i zato smo se odlučili na taj korak. Njemu je omiljena pesma „Zver“, verovali ili ne. Desila se jedna jako zanimljiva stvar pre neki dan, koju nisam očekivala. Voli muziku, ali nije pevao dosad. I pre neki dan sam shvatila da on zna sve moje pesme s novog albuma. Aki je odjednom krenuo da peva, niko od nas nije očekivao… On sedne za klavir i kaže: „Ja sam Dejan“ (Dejan Kostić, prim. aut.) i peva. Možda bude i pevač (smeh)– istakla je Aleksandra.

BONUS VIDEO: Najveći hitovi Aleksandre Prijović

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić