Login/Registracija

Majka Aleksandre Prijović otkrila kako provodi vreme sa ćerkom: Ovo su im omiljeni rituali (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović održaće večeras prvi, od tri velika solistička koncerta u Areni. Kako je i sama u ranijim izjavama isticala da je još kao devojčica sanjala da će jednog dana stati na tu scenu, a veliku zahvalnost za podršku koju su joj pružali na tom putu duguje svojoj porodici.

Svima je poznato još od takmičenja „Zvezde Granda“ da je Aleksandra talenat za muziku nasledila od majke Borke koja je godinama radila kao pevačica.

borka prijovic 1

Prija nikada nije krila da joj je majka bila veliki oslonac kada je počela da se bavi muzikom, kao i baka i deka sa kojima je odrasla. Iako su joj roditelji razvedeni, mlada pevačica imala je podršku i od oca Nedeljka koji je ćerki pritekao u pomoć u svim bitnim momentima.

Jednom prilikom su majka i ćerka zajedno stale pred naše kamere, a tada su otkrile šta najviše vole da rade kada vreme provode zajedno. Kako Aleksandra sada ima puno poslovnih obaveza, ipak uspeva da odvoji vreme za najmilije.

27b985217ec1b943499f9ae24b7a6e232a2026e2

-Volimo da prjemo kafu i da puno pričamo. Imamo puno tema naravno, glavna tema je mali Aleksandar – rekla je Borka za Grand i otkrila kako provodi vreme sa unukom:

-Ja se sa njim najviše igram, on je jedno zabavno dete, dobro dete koje ne plače. Uvek je nasmejan i raspoložen. Kad god mogu ja dođem kod njih, trudim se da to bude što više.

BONUS VIDEO – Nastup Aleksandre Prijović u Budvi:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković