Login/Registracija

Aleksandra Prijović otkrila nepoznate detalje iz braka sa Filipom: „Rekla sam nemoj to da radiš, znam šta me čeka“

Aleksandra Prijović je u poslednje vreme zatrpana obavezama, a sad je otkrila detalj iz privatnog života o kom dosad nije pričala javno.

Ona je medijima iznela nepoznate detalje iz života porodice Živojinović koje do sada niko nije znao, a ovo priznanje je iznenadilo mnoge.

– Ja najviše volim da gledam serije, ali je problem kada krenem, ne mogu da se zaustavim – kazala je na početku Aleksandra, koja je udata za Filipa Živojinovića, sina biznismena Slobodana Bobe Živojinovića.

– Pre izvesnog vremena sam odlučila da uzmem par slobodnih vikenda za snimanje spotova, da provedem vreme sa porodicom, ali samo na Filipovo insistiranje, počela da gledam jednu novu seriju, pa dodala – rekla je ona.

Aleksandra je priznala da je suprug Filip uspeo da je nagovori da pogleda jednu seriju i umesto jedne epizode ona je pogledala sve, a to je kako je priznala omelo malo u poslovnim obavezama.

– Rekla sam mu, nemoj to da mi radiš, znam šta me čeka. On mi je rekao: „Pogledaj samo prvu epizodu“. Evo šta se desilo… Počela sam da gledam u šest popodne i gledala do četiri ujutru. Sutradan sam od deset ujutru gledala do četiri popodne. Za dva dana sam odgledala 22 epizode. Zato i kažem, bolje da ne počinjem jer ne mogu da se zaustavim – zaključila je kroz osmeh pevačica za „Ekskluzivno“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Blic