Login/Registracija

Kakav obrt! Nakon ispadanja takmičar doneo neplaniranu odluku: „Razočaraću ih“ (VIDEO)

SRDJAN SIMIC 20 GOD. TESLIC BIH 10

Kada je reč o scenskim performansima Srđan Simić je sigurno jedan od takmičara koji je pomerio granice u „Zvezdama Granda“. Iako je odlukom žirija ispao iz takmičenja, miljenik Đorđa Davida tvrdi da svaki kraj vidi kao početak nečeg novog.

-Beskrajno sam ponosan i radostan što sam u ovoj instanci gde jesam. Nekako je sve ovo predivno iskustvo. Ne volim da govorim da je ovo kraj, možda bolje da kažem mali prekid u jednoj liniji. Nastavljam sa onim što ja nosim sa sobom gde god da dođem. Ono što sam doneo na ovu scenu nije bio poklon već ono što ide prirodno uz mene- istakao je sa osmehom za Srđan.

IMG 4745 768x512 1

Osim velike popuralnosti koje su mu donele „Zvezde Granda“, takmičenje mu je pomoglo i da donese životnu odluku kojoj se ni sam nije nadao.

-Što se muzike tiče iako to nije bio moj prvobitni plan kada sam se prijavio, sada planiram da nastavim sa ovim i da se prijavljujem na mnoga takmičenja, pa možda i u novu sezonu „Zvezda Granda“, da radim na novoj pesmi i nečemu što meni najviše leži- otkrio je za Grand.

0A0A6236

Ono zbog čega ga je publika dodatno zaolela je njegova hrabrost da ostane svoj i drugaciji tokom višemesečne borbe na velikoj sceni Granda.

-Nemam neku posebnu inspiraciju za svoje stajlinge, ja nekako prirodno radim na sebi. Dizajniram odeću, biram pesme i smišljam svoju pojavu iako u to ne ulažem preterani trud- objasnio je Simić i konačno oktrio misteriju njegove kose.

-Moram da razočaram i sebe i mnoge devojke ovo nije moja prirodna kosa. Bila je samo u prvom i drugom krugu, ali eto promene dolaze same po sebi, pa se moramo vaditi sa perikama (smeh)- našalio se Simić.

U videu ispod saznajte šta je Srđan Simić još otkrio za Grand:

Pročitajte i:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Dačić