Login/Registracija

ŠOK U ZVEZDAMA GRANDA: Ispala Alina Juhart, ono što je rekla na sceni dugo će se prepričavati

alina juhart ispala zvezde granda

Od početka takmičenja u „Zvezdama GrandaAlina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i briljirali iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Alina je u dogovoru sa mentorkom Cecom Ražnatović odabrala da se predstavi pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

0A0A6223

-Samo dva glasa i to od Viki Miljković, što znači da je ovo ujedno i kraj takmičenja za njih dvoje – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet, dok je Saša Popović dodao da ne bi komentarisao dalje, ali je ipak dao reč Viki da obrazloži svoj glas za oba takmičara.

IMG 4745

– Dala sam im glas čisto da ne bude da nemaju nijedan glas. Uložili su trud, došli su, ali nije bilo dobro – rekla je Viki, a Marija se nadovezala i prokomentarisala Srđanov nastup večeras.

-Daleko si bio bolji u prethodnom krugu, da li je do odabira pesama, da li je stvar trenutka, ali nisi bio dobar. Meni je žao – istakla je.

IMG 4825

Iako nije želeo da produbljuje priču, budući da je žiri svojim neglasanjem rekao sve, Saša je ipak morao da se obrati kandidatima i zahvali im se za sve što su uradili za šou.

-Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagivala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja- rekao je Popović, a Alina je od njega zatržila reč.

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

-Ja sam svima prezahvalna na predivnom isksutvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

IMG 4829

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor je to morao da uradi.

-Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovek neverovatno kreativan. On se inače bavi komponovanjem i zamolio me je da javno zamolim Cecu da presluša neke pesme koje ima. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u celom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije- rekao je Đorđe David, a Ceca odgovorila da će sa zadovoljstvom preslušati njegove pesme.

0A0A6247

Inače, Alina je sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postala prava senzacija, ali ne toliko zbog vokala, koliko zbog priznanja da je transrodna osoba.

Za Grand Alina je nedavno otvorila dušu i u prvoj medijskoj ispovesti otkrila kako se nosi sa tim da je drugačija, ali i da li je spremna na osude i kritike, budući da živimo na Balkanu gde vladaju predrasude.

-Ja čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, prosto toliko doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim – priznala je Alina za Grand i dodala:

-Spremna sam na sve. Živim svoj život, hodam po svetu i širim ljubav. Ako neko može tome da se suprotstavlja i u tome da vidi nešto loše, to nije do mene. Ja prosto želim da živim svoj život normalno, da širim pozitivnu energiju, da nikome ne štetim, i ako to neko ne prihvatim, ja želim da ga prihvatim, jer ja prihatam sve.

0A0A6217

Borba sa samom sobom trajala je dugo, sve dok se jednog dana nije probudila kao žensko, iako je odavno u mislima to bila. Prvog osećaja kad je spoznala sebe i dan danas se seća, a priznaje da nije bilo lako da prizna okolini da ima više ženskih hormona.

Mislim da je to bilo još kad sam bila devojčica, ali to je proces, pa i dan danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom, ljudi me gledaju, pa onda čuju glas, a ja moram da objasnim ljudima. Meni ništa nije teško, ali pre svega želim da pokažem da sam normalna žena koja voli da se ljubi, grli, da voli i živi život punim plućima-rekla je s osmehom, a celu njenu ispovest pogledajte u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić