Login/Registracija

JEDVA ZAVRŠIO ŠKOLU: Bežao sa časova zbog PEVANJA, sad tvrdi da se ISPLATILO

Nekadašnji učesnik takmičenja “Zvezde Granda“ Martin Ajdarević, svoj dom izgradio je u Beogradu, tačnije naselju Borča, u koje se preselio kako bi bio što bliže prijateljima.

Međutim, jedan period detinjstva i mladosti proveo je na Vračaru, gde je pohađao Drugu ekonomsku školu, za koju tvrdi da je jedva završio.

Umesto da bude u školskoj klupi sa svojim vršnjacima, Ajdarević je skitao Beogradom i radio “zanimljivije“ stvari koje su ga umalo koštale diplome.

– Pevanje je bilo i tada moj život i nisam mogao da iskombinujem i jedno i drugo. Nisam bio prisutan na časovima koliko je trebalo da budem. Išao sam po igraonicama i kafićima, igrao bilijar i stoni fudbal- ispričao je Martin i dodao da se ipak ne kaje jer se opredelio za svoju prvu ljubav- muziku.

Nakon što je završio sa finalom “Zvezda Granda“ Martin je baš poput ostalih kolega dobio pesmu od Grand produkcije pod nazivom “Ljubav sam hteo“, a nedavno izbacio i numeru “Kad zvona zvone“ koju je za njega specijalno radio njegov kum.

Izuzetno zadovoljan ishodom pesme, dodao je da svakako ostaje veran pravcu muzike koji mu leži i da ga neće promeniti niti otići u drugom smeru ni po cenu boljih finansija ili popularnosti.

– Želim da radim kako sam naučen da radim. Ne postoje pare na svetu koji bi me promenile- kazao je on.

POGLEDAJTE I:

Nakon DRAME SA BIVŠOM, Zvezda Granda POTVRDILA SREĆNE VESTI: „VENČALI SMO SE“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac