Rijad Rahmanović žestoko odgovorio na Bosančeve kritike: „Jedva čekam da se uverim u ono što ja mislim“ (VIDEO)

Na Grandovoj muzičkoj sceni često se dešavaju neočekivane situacije, a spektakularni nastup Rijada Rahmanovića je to i potvrdio.

Naime, Rijad je dobio svih šest glasova, međutim, to je kratko trajalo budući da je Bosanac iznenada odlučio da povuče svoj glas, a mladi pevač je ispred naših kamera to prokomentarisao.

-Prvo je bilo šest glasova, ja sam to video i Viki je krenula prema meni. Mi smo se se izgrlili i onda sam se vratio i vidim 5:5 i rekoh „Šta je ovo?“ – iskren je Rahmanović.

0A0A0996
Rijad Rahmanović

Rijad Rahmanović odgovorio na kritike Dragana Stojkovića Bosanca

Iz kruga u krug Rijad dobija brojne pohvale, međutim Dragan Stojković Bosanac ovog puta uvideo je grešku, dok pevač samouvereno ističe da se ne slaže sa tim.

-Pohvale su bile opet, ali Bosanac je rekao da sam čitavu strofu bio u falšu i ja jedva čekam da poslušam to na TV- i da se uverim u ono što ja mislim – istakao je.

0A0A1062
Dragan Stojković Bosanac

Svima je poznato koliko je Viki Miljković posvećena svojim kandidatima, što je sada po ko zna koji put potvrdio i Rijad.

-Ne znam šta još da kažem što se tiče Viki. Kao što sam već rekao, stvarno je ogromna podrška nama kako na pripremama, tako na bini, a sa njom sam se savetovao i za pesme – rekao je Rahmanović, a onda otkrio da li postoji trema kada izađe na scenu:

-Nema treme, ona nije dozvoljena.

0A0A0997
Rijad Rahmanović

Rahmanović je u ovom krugu iznenadio sve svojim stajlingom, uključujući i šešir na glavi, a sada je sa osmehom na licu otkrio ko je zaslužan za tu ideju.

-Supruga. Ako vam treba ozbiljan stilista, onda se obratite mojoj supruzi. Mnogo mi znači njena podrška naravno, to je moj životni saputnik – iskreno je rekao pevač.

BONUS VIDEO: Rijad Rahmanović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković