Marija Šerifović otkrila kakva je Vera u ulozi bake: „Imale smo duel, zna da pređe granice“

mv 1
Printscreen Youtube/@OfficialMarija

Poznato je da Marija Šerifović nije vešta u kuhinji poput njene majke, a sada se potrudila da pomogne Verici i tu priliku su iskoristile da proćaskaju na temu majčinstva.

Njihovu avanturu tokom pripremanja torte Marija je zabeležila i objavila u svom novom vlogu.

ipiccy image 24 1
Printscreen Youtube/@OfficialMarija

Marija je istakla i da joj je majčinstvo veoma promenilo život, kao i da joj Mario daje snagu i kada pomisli da je više nema.

-On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće- rekla je Marija sa osmehom, a potom otkrila kako se Vera snašla u ulozi bake.

-Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel- ispričala je pevačica u svom novom vlogu.

mara
Printscreen Youtube/@OfficialMarija

Radost i sreću što je njena naslednica dobila Maria ne može da sakrije ni ponosna baka Vera koja se trudi da bude uvek uz njih.

-Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti- dodala je Verica.

torta
Printscreen Youtube/@OfficialMarija

BONUS VIDEO: Otkrivamo šta vas čeka u novoj epizodi „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Printscreen Youtube/@OfficialMarija,
Autor: J. Jović