Naša pevačica postala doktor nauka: Proslavila se u „Zvezdama Granda“, a sada je najobrazovanija na estradi FOTO

8f039f89ac33c8c4249e60e171dafd0368eb5bd9

Mali je broj pevača na našoj estradi koji mogu da se pohvale fakultetskim diplomama, a još manje njih koji su završili treći stepen visokog obrazovanja. Ipak, pevačica Tamara Dragić izdvojila se od svojih kolega i danas uspešno odbraila svoju doktorsku disertaciju.

Iako je ostvarena kao pevačica, Tamara je osećala potrebu da da svoj doprinos važnoj temi koja se tiče bezbednosti saobraćaja, zbog čega je istrajala u svojoj odluci i završila doktorat.

tam dra

Ponosna na sebe i svoje zvanje, pevačica se pohvalila na društvenim mrežama.

Možete me zvati doktorka, jer sam od danas zvanično doktor kulturoloških nauka. Ova doktorkska disertacija nastala je iz želje da dam svoj lični doprinos povećanju bezbednosti saobraćaja u našoj zmlji. Kako sam poslednjih godina suočena sa stanjem bezbednosti saobraćaja, gde povećani obim saobraćajnih nezgoda kao pošast odnosi veliki broj života, odlučila sam da uz pomoć nauke dođem do odgovora na pitanje: Kako povećati nivo bezbednosti drumskog saobraćaja?– izjavila je Tamara i dodala:

Naučno i stručno usavršavanje na putu kroz doktorske studije dalo mi je novu perspektivu u razmišljanju, shvatanju i prihvatanju. Na ovom putu, punom izazova, imala sam priliku da radim sa mnogim divnim ljudima koji su, svako na svoj način, doprineli da kroz sve ove procese i faze rastem i razvijam se i sve ovo učinim znatno lakšim.

tamy

Pevačica je ovaj uspeh posvetila specijalnom članu porodice.

Hvala svima koji su mi pružili podršku i svima koji su na bilo koji način doprineli kvalitetu ove disertacije. Ovu doktorsku disertaciju posvećuje, svom tati, bez koga ni ovaj životni cilj ne bi bio ostvaren. Vaša dr Tamara Dragić– napisala je ona, dok se u komentarima nizale čestitke prijatelja i kolega.

Podsećamo, Tamara je magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti, a svojevremno je radila i kao stjuardesa, a pored bavljenja muzikom, radi i u jednoj državnoj firmi.

– Generalno ljudi vole da etiketiraju, ali ja radim i u jednoj državnoj firmi i magistrirala sam muzičku pedagogiju, predajem i solfeđo i klavir i pevanje i sada sam na doktorskim studijama – istakla je Tamara nedavno.

BONUS VIDEO- Tamara Dragić o ljubavi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić