Tetka Saveta (Cipka) ne staje: „Sa koleginicama pričam o muževima, dajem im savete“ (VIDEO)

„Grand“ produkcija slavi 25 godina postojanja i deset godina Grand televizije, te je u nedelji jubileja Aleksandra Tadić Cipka otkrila koliko joj je najveća izdavačka kuća pomogla u karijeri, a dotakala se i saveta koje najčešće daje kolegama.

U razgovoru za Grand portal Cipka je evocirala uspomene sa početka karijere.

-Grand je meni bio odskočna daska u karijeri za moj posao, kao i većini mojih kolegama. Potekla sam iz jednog lepog takmičenja „Zvezde Granda“ i želim im da traju još dugo godina – rekla je Cipka.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 61
Aleksandra Tadić Cipka

Pevačica je takođe istakla da u Grandu vlada pozitivna atmosfera među kolegama i naglasila da se svi međusobno bodre na putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

-Generalno se savetujemo i podržavamo međusobno. Baš i sad na snimanju ovde smo malo proćaskali o pesmama i planovima, tako da imam baš lep odnos sa svojim kolegama iz Granda sa kojima radim i družim se. Uvek se posavetujemo, pustim im pesmu, oni meni, otvoreni smo jedni drugima za savete, tako da imamo punu podršku – istakla je za Grand.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 18 ok
Aleksandra Tadić Cipka

Nas je zanimalo i da li se sa kolegama konsultovala oko operacije nosa koju je nedavno imala.

-Što se tiče tih tema, o tome ne pričam ni sa kim, jer mi svi kažu „Lepa si, nemoj da radiš ništa“, ali ne vredi kad sam ja u svojoj glavi to želela i htela i uradila. Baš su me sad pohvalili da mnogo lepše izgledam i mlađe, tako da je operacija uspela – iskrena je pevačica, a onda je otkrila šta koleginice pričaju u 4 oka:

-Pričam svašta nešto sa svojim koleginicama. Naravno i o muževima, partnerima, posavetujemo se. Ja tako dam sebi za pravo da ih posavetujem kao neko ko je dugi niz godina sa svojim partnerom i dam im koristan savet. Nemam puno koleginica koje su udate, ali tu sam naravno uvek otvorena za konverzaciju o tome.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 65
Aleksandra Tadić Cipka

Na veliku radost njenih fanova, Cipka je sa velikim uzbuđenjem otkrila da uveliko sprema novi projekat.

-Pripremam album, skupljala sam pesme i razmišljala kojim ću redosledom da ih izbacujem. Dok sam se razmišljala došlo je još mnogo pesama, tako da ću izbaciti album kad bude sve spremno – rekla je i otkrila da li je bilo teško naći pesme za album:

-Sve je nekako spontano bilo. Imala sam jednu, pa drugu, pa treću i onda sam odlučila da uzmem sve što mi se dopalo. Otpevala sam to i sad da realizujem, da snimim sve spotove, uzela sam pesme u koje verujem. Mislim da je malo manjak muzike koju ja pevam, da smo u deficitu sa takvim pesmama, tako da sam uzela sve što mi se dopalo i prosto imam svoju publiku koja mene prati, mislim da će osetiti ono što i ja osećam.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 27 ok
Aleksandra Tadić Cipka

S obzirom da pripremaalbum, zanimalo nas je i da li može da se desi da jednu od pesama preproda nekoj koleginici.

-Ne bavim se tim trgovinama, nisam neka biznis žena. Biznis neće sigurno biti vezan za muziku, imam neke druge planove – odgovorila je i dodala:

-Ne bih da otkrivam da mi neko ne bi oteo ideju. To je poslovna tajna, a ja sam svakako neko ko ima svoje želje, planove i maštarije. Tako da, držim se toga kroz život i biće kad bude trebalo da bude. Dugo je ta ideja tu prisutna i svako ima svoj poziv u životu. Moj prvi poziv je muzika, ima još tu nekih drugih stvari, ali ne bih da otkrivam.

BONUS VIDEO: Aleksandra Tadić Cipka o prijateljstvu : „To me najviše nervira“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić