Ljuba Perućica PRESEKAO: Zbog njegove odluke SVI U ŠOKU, supruga ne može da veruje šta radi: „UBIĆU SE“ (VIDEO)

12b9da480d436901bffb525ff7865e1f93200383

Usled ubraznog tempa i načina života, Ljuba Perućica poput mnogih njegovih kolega i koleginica često izgubi balans što rezultira umorom, a neretko i gomilanjem viška kilograma koji za javne ličnosti neprihvatljiv.

Nakon ogromnog broja nastupa u zimskoj sezoni, Ljuba i njegova supruga odmarali su na Tajlandu gde su se sjajno proveli i napunili baterije za naredni period, ali sudeći po objavama na društvenim mrežama pevač je napunio i stomak koga sada želi da se reši i zgodan dočeka leto.

https://www.instagram.com/p/Co-hFx9I7W2/

Juče je na Instagramu osvanuo video na kome Perućica vežba čak i krevetu dok gleda seriju sa njegovom dragom, što je ona podelila na svom profilu,

Naime, na videu koji je objavila jasno se vidi kako Ljuba radi trbušnjake u punom gasu bez namere da stane, što su fanovi podržali i poručili mu da istraje u toj odluci.

„Bravo Ljubo“, „Svaka čast“, Koji si ti kralj“, samo su neke od rekcija na ovaj snimak.

Podsećamo, Ljuba nikad krio da vodi računa o sebi i da na nagovor supruge odlučuje na popularne tretmane ulepšavanja, a istakao je i da se ne osvrće na negativne reakcije i komentare okoline.

1de35cb69224bf2db4dcf47315d7e52083fe475e

-Znate da ja svake godine nešto sređujem i uvek objavim šta sam čačkao, kao i do sada. Reakcije drugih ljudi su mi toliko nebitne u životu, da mogu bombe da padaju zbog toga što ja radim za sebe, ne bih se okrenuo – istakao je nedavno Ljuba i zaključio:

-Svako treba da radi ono što mu prija, da popravlja nedostatke ako nečim nije zadovoljan. Bolje se čovek oseća i bude srećniji, od tuđeg mišljenja se ne živi.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić