Login/Registracija

Laneno odelo i papuče: Isplivala fotka sa venčanja Voje Nedeljkovića koji uživa u braku sa 17 godina mlađom, a o jednom detalju svi pričaju (FOTO)

Voja Nedeljković važi za jednog od najduhovitijih voditelja na našim prostorima, zato ni ne čudi što je i njegov ulazak u brak sa suprugom Majom bila avantura za pamćenje.

Iako su u braku već dve decenije, Maja, koja je inače doktorka, nikada nije želela da bude deo javnog sveta što je Nedeljković ispoštovao, međutim, jednom prilikom ispričao je detalje sa njihovog venčanja za koje mnogi nisu znali.

Po rečima čuvenog voditelja, svoju suprugu je upoznao na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji gde je umesto Voje trebalo da bude Dejan Pantelić.

– Možda bi sada Deki bio u braku sa njom – rekao je uz osmeh Nedeljković i dodao:

 – Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu.

Voditelj ističe da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

– Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo – govori on.

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. u istom mesecu, često se šale i kažu da je on „atomska beba“, napravljena za tri dana.

Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo venčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno „Da“ koji nije bio tipičan i dugo planiran.

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem „Kada ćeš da se ženiš“, on je često u šali odgovarao svima da će to biti u četvrtak.

– To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije – priseća se on svojevremeno u emisiji „Od A do Da“.

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić