„Ova dva takmičara su budućnost Granda“ Žiri fasciniran Inelom i Antoniom, publika skandirala

inel nukić zvezde granda
Inel Nukić Zvezde Granda i Antonio Ramčevski

Veliko oduševljenje večeras su izazvali talentovani momak iz Marijinog tima Inel Nukić i Anin kandidat Antonio Ramčevski koji su svojim vokalima razmrdali ceo studio.

A, kao nagrada za to stigao je maksimalan broj glasova za oba kandidata.

Inel Nukić – Live:

Kako pravila nalažu usledilo je natpevavanje u kome je prednost odneo Inel i to jednoglasno osvojivši svih šest glasova.

-Moram da kažem da u tom prvom delu mi je bio bolji Antonio, ali kada je došlo natpevavanje glas sam dala Inelu. Svakako obojica odlični pevači- istakla je Snežana Đurišić, nakon čega je komentar dao i sam takmičar.

-Što se tiče druge pesme nije bila baš kako treba jer sam imao veliku tremu i moj mentor je video da sam ja drhtao- priznao je Inel.

inel nukić zvezde granda
Inel Nukić Zvezde Granda

Istog stava kao Sneža bio je i Dragan Stojković Bosanac, a pohvale i komplimenti stizali su i od Viki Miljković koja je bila oduševljena Inelom i Ramčevskim.

-Zaslužene su šestice! Svi smo čuli isto. Ovo su dva dobra kandidata, mladi i neiskusni pevači. Kod Inela mislim da se još ni mutacija nije završila kako treba, ali je veliki potencijal i talenat, mnogo dobar narodnjak. Sve si bolji i bolji, napreduješ. Što se Ramčevskog tiče takođe je odličan potencijal, njegov brat je bio kod mene u timu- ispričala je pevačica.

Antonio Ramčevski – Live:

Malo ko bi poverovao da Inel ima samo 17 godina, a njegov duelista 18 s obzirom da su sašili veoma zahtevne pesme kao od šale.

-Mogu odgovorno da tvrdim da su ova dva kandidata budućnost Granda. Molim publiku da vas pozdravi jednim aplauzom jer ste ga zaslužili. Vaša enegija i sve što ste ovde pokazali je fantastično. Puno sreće vam želim- poručio je Milić, a studio se orio od ovacija i aplauza.

-Kad Mili ovo kaže nema potrebe više ni da pričamo, ali Đole bi se raspao na gu*icu da nešto ne kaže- našalio se Popović.

-Sve je okej, rekao je velikan novog doba- dodao je Đole aludirajući na Milija zog čega su svi vrištali od smeha.

ipiccy image 10 3
Antonio Ramčevski i Inel Nukić Zvezde Granda

Komplimenti su stizali i od ostalih članova žirija, kako na račun njihovog pevanja, tako i na račun stajinga i ponašanja na sceni.

-Inel je jako poslušno čeljade, vredno i izuzetno talentovano. Sve što mu se kaže on jako brzo primeni. Čak sada ima i brkove- našalila se Mara na račun Inela.

Akapela pevanje Inel i Antonio:

Večeras umesto Ane Bekute u žirijskoj stolici sedi Dragan Kojić Keba koji se trudio da bude veoma objektivan.

-Žao mi je što od svih kandidata kojima je Ana mentor, Antonija nisam upoznao, nijednom nismo bili na probi. Što se tiče baraža slažem se da je Inel bio bolji, ali sam siguran da će obojica daleko dogurati. Nisam skoro čuo da neko iz Zenice, kao Inel peva ovako dobro dvojke- poručio je pevač.

inel nukić zvezde granda
Inel Nukić Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović