Login/Registracija

LAVINA EMOCIJA: Azzaro sašio čuveni hit iz filma „Toma“, publika VRIŠTALA (VIDEO)

Pevač predivnog glasa i energije, Omer Karalić Azzaro tokom deset meseci borbe na velikoj sceni Granda postao je jedan od miljenika milionskog auditorijuma.

Iako je tokom takmičenja birao više zabavnu i pop muziku, sada je rešio da pokaže kako zvuče i drugi žanrovi u njegovom izvođenju. Čuveni hit „Ponoć“, koji je izuzetno težak za izvođenje, bar kako kažu veliki profesionalci, Azzaro je bukvalno sašio.

Publika nije skidala osmeh sa lica dok je Omer pevao, a svaki stih ispratili su gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

„Volim kada pevaš i ovakve pesme, ti to umeš!“, „Ti ovo odlično radiš, treba da snimiš pesmu u ovom fazonu“, „Azzaro zna da napravi najbolju atmosferu“, „Idemooo!“, samo su neke od reakcija na Karalićev video koji je izazvao pometnju na društvenim mrežama.

Podsetimo, prošlogodišnji finalista nedavno je otvorio dušu za Grandov portal i koančno, nakon brojnih tragedija koje suga zadesile, priznao da ima razloga za osmeh na licu.

-Tačno je, ne skidam osmeh sa lica i ponovo verujem u ljubav i radujem se svakom novom danu-misteriozno je rekao nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video u kom je u zagrljaju nepoznate devojke.

-Neka cura draga -napisao je pevač u opisu videa, što je naišlo na opšte oduševljenje njegovih prijatelja i fanova,a sad je za Grand progovorio o novoj ljubavi.

Kako smo saznali iz prve ruke, reč je o devojci Vesne Cerimić koja živi i radi u Nemačkoj. Kaže da su zaljubili na prvi pogled i da je njihova ljubav jača svakim novim danom.

-To je jedna lepa i dugačka ljubavna priča. Upoznali smo se na jednom od mojih nastupa, sigurno tome ima više od godinu. Kliknuli smo na prvu, zapravo čim su nam se pogledi spojili i već godina dana uživamo u ljubavi. Zaista nam je lepo kad smo zajedno – rekao je Omer za Grand.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović