Zorana Simeunović uhvaćena u provodu sa stomakom do zuba, a onda je naprasno napustila veselje: „Ovo rade trudnice usred žurke“ (FOTO)

Trudna Zorana Simeunović uhvaćena u provodu

Trudna Zorana Simeunović uhvaćena u provodu na jednom veselju koje je naprasno napustila.

Pevačica se sa stomakom koji se uveliko nazire satima veselila, a onda je dobila trudnički napad gladi kada je krenula u potragu za hranom.

zorana si

Trudna Zorana Simeunović uhvaćena u provodu

Iz sale za slavlja, pevačica je odjurila u kuhinju gde se požalila prijatelju kako je gladna, a on joj je naručio sarme čemu se silno obradovala.

Šta radi trudnica usred žurke? Gladna sam. Sarma, hoću! Mene ako pitate, meni je ovde mesto– otkrila je u jednoj objavi na svom Instagramu.

z s
Trudna Zorana Simeunović uhvaćena u provodu

Inače, Zorana je u 17. nedelji trudnoće u kojoj uživa povodom čega se i oglasila.

To je ta 17. nedelja. Polako se približavamo polovini puta. radujem ti se svakim danom sve više– napisala je pevačica koja sa Stevom Simeunovićem čeka ćerku.

zorana simeunovic 4
Trudna Zorana Simeunović uhvaćena u provodu

Pevačica i njen suprug nedavno su za Grand govorili o prinovi i otkirili da su bebu dugo priželjkivali.

-Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – rekla je trudnica i otkrila kako je izgledao trenutak kada su saznali da će Steva i ona postati roditelji.

-Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – isrpičala je Zorana za Grand

BONUS VIDEO- Zorana i Steva Simeunović o bebi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: